ΚΥΠΡΟΣ

«Πονοκέφαλος» για τους μαθητές να μεταβούν στα σχολεία- Στάση εργασίας των λεωφορείων

«Πονοκέφαλος» για τους μαθητές να μεταβούν στα σχολεία- Στάση εργασίας των λεωφορείων

Μεγάλη ταλαιπωρία έχουν υποστεί 6.000 μαθητές στην Επαρχία Πάφου από την επ’ αόριστο στάση εργασίας των λεωφορείων στον ΟΣΥΠΑ.

Μαθητής ο Αλέξανδρος Αγαθοκλέους που έρχεται από την κοινότητα Καλέπεια της Επαρχίας Πάφου, χαρακτήρισε απαράδεκτη την κατάσταση αφού όπως επεξήγησε από τη στάση των λεωφορείων ταλαιπωρούνται αφάνταστα μαθητές και γονείς.

Χθες, ανέφερε ενδεικτικά στο ΚΥΠΕ, ανέμεναν ενημέρωση από τα ΜΜΕ προκειμένου να γνωρίζουν αν θα μεταβούν σήμερα στα σχολεία τους με τα λεωφορεία ή εάν οι δημόσιες συγκοινωνίες θα παραμείνουν εκτός λειτουργίας σήμερα .

Ο μαθητής Αλέξανδρος Αλεξάνδρου αναφέρθηκε και στην αυξημένη κίνηση που παρατηρήθηκε σήμερα στα σχολεία της Πάφου,εξαιτίας της στάσης εργασίας των λεωφορείων και την χρήση από τους περισσότερους γονείς των αυτοκινήτων τους .

Η Μαρία Αποστόλου μαθήτρια στο Λύκειο Αγίου Νεοφύτου ανέφερε πως επιβάλλεται η εξεύρεση άμεσης λύσης μεταξύ των δύο πλευρών προκειμένου να σταματήσει η ταλαιπωρία για μαθητές και γονείς αλλά και για όλο το κόσμο που χρησιμοποιούν τις δημόσιες συγκοινωνίες στην Επαρχία Πάφου.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.com.cy