ΚΥΠΡΟΣ

Διπλό έγκλημα στην Κύπρο: Αλληλοκαρφώματα των δύο αδελφών για το φόνο του ζευγαριού

Διπλό έγκλημα στην Κύπρο: Αλληλοκαρφώματα των δύο αδελφών για το φόνο του ζευγαριού

Αποκαλυπτική ήταν και η σημερινή ημέρα (28/04) για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας τουΓιώργου Χατζηγεωργίου και της Ντίνας Σεργίου στο Στρόβολο της Λευκωσίας.

«Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ» ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο 23ΧΡΟΝΟΣ - ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

Στο δικαστήριο οδηγήθηκαν ο 23χρονος και η 21χρονη που είχαν συλληφθεί χθες, μετά από την κατάθεση «φωτιά» του 33χρονου βασικού υπόπτου που τους ενέπλεξε στην υπόθεση.

Ο 33χρονος είχε καταθέσει ότι το φόνο διέπραξε ο ετεροθαλής αδελφός του ενώ ο 23χρονος προφορικά απέρριψε τον ισχυρισμό αυτό, υποστηρίζοντας ότι είναι εκείνος που διέπραξε τον φόνο.

Υπενθυμίζεται ότι η 21χρονη είναι σύντροφος του 23χρονου.

Χωρίς δικηγόρο έφτασαν στο δικαστήριο λίγο μετά τις 09:30 οι δύο συλληφθέντες, όπου και τους απαγγέλθηκε κατηγορία για τα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας, της διάρρηξης και της κατοχής επικίνδυνων όπλων.

Μετά την απαγγελία των αδικημάτων, κατατέθηκε αίτημα για 8ήμερη προσωποκράτηση των δύο, χωρίς να υπάρξει ένσταση.

Δείτε φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Ο προϊστάμενος της ανακριτικής ομάδας, Κούμεττος Κουμέττου, προέβη σε ανάγνωση των γεγονότων όπως αυτά φαίνεται να εκτυλίχθηκαν το βράδυ του φόνου. Παράλληλα, σύμφωνα και πάλι με τα όσα αναφέρθηκαν στην δικαστική αίθουσα, τα σημειωματάρια που εντόπισε κατά τις έρευνές της η Αστυνομία σε όχημα, περιέχουν αρκετές λεπτομέρειες σε σχέση με τα γεγονότα.

Το DΝΑ της ύποπτης, φέρεται να εντοπίστηκε σύμφωνα με την Αστυνομία, σε ρόπαλο και παπούτσια ενώ ο 23χρονος φέρει μώλωπες και η 21χρονη εκχυμώσεις, οι οποίες φαίνεται να προκλήθηκαν πριν 3 ή 4 μέρες. Παράλληλα, αναζητείται η κουκούλα που φέρεται να φορούσε το βράδυ του φόνου.

Και οι δύο συλληφθέντες αρνήθηκαν την ανάμειξή τους στο διπλό φονικό, με τον 23χρονο να τονίζει «ο αδελφός μου λέει ψέματα».

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας αποφάσισε την 8ήμερη κράτηση των δύο νέο συλληφθέντων.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για το έγκλημα

Εν τω μεταξύ, τα κυπριακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αναφέρουν ότι η Αστυνομία μετά από υπόδειξη του 33χρονου, εντόπισε τόσα τα ρούχα που φορούσε το βράδυ του εγκλήματος όσο και το φονικό μαχαίρι, το οποίο ήταν θαμμένο στο πατρικό του σπίτι στη Λευκωσία.

Πηγή πληροφοριών: newsbomb.com.cy, Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ με τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Τον ψάχνουν οι πάντες

Ανατριχιαστικό βίντεο: H στιγμή που η «ψυχή» εγκαταλείπει το σώμα μιας γυναίκας έπειτα από τροχαίο;

Σχετικές ειδήσεις