MEDIA

Το Newsbomb.gr γιορτάζει, εξελίσσεται και… συνεχίζει ακάθεκτο

Το Newsbomb.gr γιορτάζει, εξελίσσεται και… συνεχίζει ακάθεκτο

Newsbomb.gr: Η «βόμβα» που φοβούνται (μόνον) οι εχθροί της αλήθειας...

ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ... ΣΚΑΕΙ

Στις 10 Οκτωβρίου 2010 έσκασε σαν «βόμβα» στο Διαδίκτυο, το Newsbomb.gr.

Το πρώτο και μοναδικό ειδησεογραφικό portal που κατόρθωσε να σπάσει το κατεστημένο στον χώρο των ηλεκτρονικών και άλλων παραδοσιακών Μ.Μ.Ε. και να καθιερωθεί στη συνείδηση και φυσικά στην προτίμηση των Ελλήνων σε όλο τον κόσμο, ως το απόλυτα αποκαλυπτικό ενημερωτικό site της Ελλάδας που «χτυπά» στη ρίζα της τη διαπλοκή απ’ όπου και αν αυτή προέρχεται.

Τέσσερα χρόνια μετά, στις 29 Οκτωβρίου 2014, το Newsbomb «γιορτάζει» τα τέσσερα χρόνια της online παρουσίας του στο Διαδίκτυο, γυρίζοντας «σελίδα» με την αλλαγή στην εμφάνισή του και τον πλήρη εκσυγχρονισμό του ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες του.

Το αποτέλεσμα μιας εξαιρετικά επίπονης διαδικασίας, για όσους εδώ και μήνες εργάζονται σκληρά προκειμένου να «χτίσουν» το νέο Newsbomb.gr, το βλέπετε ήδη στην οθόνη του υπολογιστή, του tablet ή του κινητού σας…

Μπαίνοντας στον 5ο χρόνο της «ζωής» του, το Newsbomb.gr φιλοδοξεί, όχι απλά να διατηρήσει τα μέχρι τώρα κεκτημένα που το έχουν καθιερώσει στην πρώτη θέση της προτίμησης των χρηστών του Διαδικτύου στην Ελλάδα, αλλά και να κάνει το επόμενο –εξαιρετικά δύσκολο βήμα- της εξόδου από τα εγχώρια «στενά» δεδομένα, συναγωνιζόμενο –ευθέως- σε επίπεδο τεχνογνωσίας και παροχής υπηρεσιών σε κάθε επίπεδο, τα κορυφαία ειδησεογραφικά δίκτυα του πλανήτη.

To Newsbomb.gr γιορτάζει, βελτιώνεται αισθητικά, εμπλουτίζει τις ενότητές του, αλλάζει μορφή, αλλά… δεν αλλάζει πλεύση και θα συνεχίσει ακάθεκτο αυτό που ξεκίνησε πριν από 4 χρόνια και με απόλυτη πίστη και αφοσίωση στο πνεύμα της αδέσμευτης, αποκαλυπτικής και μαχητικής δημοσιογραφίας.

Θα συνεχίσει να «ενοχλεί», να ασκεί δριμύτατη και πάντα αυστηρή κριτική όπου απαιτείται και το επιβάλλουν τα «έργα και οι ημέρες» εκείνων που εκμεταλλεύονται την όποια εξουσία έχουν στα χέρια τους.

Θα συνεχίσει να αποτελεί ιδιαίτερο «σημείο αναφοράς» εντός και εκτός Ελλάδας, ως το μοναδικό ελληνικό Μέσο που δεν κάνει… εκπτώσεις στον τομέα της Ενημέρωσης.

Στηριζόμενο στην πιο έμπειρη συντακτική ομάδα στο ελληνικό Διαδίκτυο, το Newsbomb.gr συνεχίζει να μεταδίδει ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο με αμεσότητα, εγκυρότητα και αντικειμενικότητα.

Συνεχίζει να στηρίζει θεσμούς, που στην εποχή μας έχουν χάσει –δυστυχώς- κάθε ίχνος σεβασμού... Της οικογένειας, της θρησκείας και πάνω απ’ όλα της πατρίδας, που έχοντας πέσει εδώ και δεκαετίες σε χέρια «αρπαχτικών» (πολιτικών, μεγαλοεκδοτών, εφοπλιστών) έφτασε σήμερα στο σημείο να «σκοτώνει», μεταφορικά και κυριολεκτικά τους πολίτες της και τα παιδιά, από τους οποίους στερεί κάθε ίχνος αξιοπρέπειας.

Όσοι είχαν και εξακολουθούν να έχουν λόγους να ανησυχούν για την εμφάνιση του Newsbomb.gr που έκανε δύσκολη τη ζωή τους, έχουν πλέον 64 εκατομμύρια λόγους για να ανησυχούν περισσότερο.

Διότι 64 εκατομμύρια είναι οι μοναδικοί επισκέπτες που τα τέσσερα αυτά χρόνια έχουν προσφέρει απλόχερα την εμπιστοσύνη τους στο Newsbomb.

Έχουν όμως και 317 εκατομμύρια λόγους, όσες είναι συνολικά οι επισκέψεις που δέχτηκε το Newsbomb.gr από τον Οκτώβριο του 2010 μέχρι σήμερα, για να αισθάνονται ότι οι «βόμβες» των αποκαλύψεων θα συνεχίσουν να σκάνε δίπλα τους, για ό,τι και αν πράττουν ενάντια στα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών της.

Εμείς, από την πλευρά μας, έχουμε τουλάχιστον 1.1 δισεκατομμύρια λόγους για να συνεχίσουμε ακάθεκτοι την προσφορά ποιοτικής, αντικειμενικής και αποκαλυπτικής ενημέρωσης…

Γιατί τόσες είναι οι μέχρι σήμερα σελίδες του Newsbomb που έχετε διαβάσει στην Ελλάδα και ολόκληρο τον πλανήτη.

Το δικό μας ευχαριστώ προς όλους εσάς είναι η συνέχιση αυτής της προσπάθειας με αμείωτη ένταση.

Άλλωστε, τώρα πια είναι γνωστό…

NEWSBOMB.GR

ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ… ΣΚΑΕΙ

ΥΓ.: Περιμένουμε τις παρατηρήσεις, σχόλια (αρνητικά και θετικά) και φυσικά τις εντυπώσεις σας για το ανανεωμένο Newsbomb ΕΔΩ.

Σχετικές ειδήσεις