MEDIA

Πάνω από 850 εκατ. τα hits στο site των εκλογών

Πάνω από 850 εκατ. τα hits στο site των εκλογών

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η συγκέντρωση, και μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου 2015, που είχε αναλάβει η SingularLogic για λογαριασμό του υπουργείου Εσωτερικών με την εταιρεία να δίνει στις 9.30 μ.μ. την εκτίμηση για τα τελικά αποτελέσματα, η οποία και επιβεβαιώθηκε.

Η επίσημη ιστοσελίδα των εκλογικών αποτελεσμάτων (http://ekloges.ypes.gr) που υποστηρίζει η SingularLogic για λογαριασμό του υπουργείου Εσωτερικών, δέχθηκε συνολικά περισσότερα από 850 εκατομμύρια hits (αριθμό αιτημάτων) με μέγιστη τιμή 15.000 hits/sec στις 23:45. Την ίδια στιγμή, o στιγμιαίος όγκος δεδομένων (bandwidth), ανήλθε σε 1 Gbits/sec, ενώ ο συνολικός όγκος που διακινήθηκε ήταν 4,5 φορές μεγαλύτερος από τις αντίστοιχες εκλογές του 2012.

Επιπλέον, άλλα 100 εκ. hits προήλθαν από χρήστες smartphones και tablets, οι οποίοι αξιοποίησαν τη δυνατότητα της αυτόματης προσαρμογής του περιεχομένου του ιστότοπου ανάλογα με την οθόνη και τον τύπο της φορητής συσκευής.

Σημειώνεται ότι στις εκλογές αυτές, η SingularLogic, σε στενή συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών, υλοποίησε και υποστήριξε ένα νέο μηχανισμό συλλογής αποτελεσμάτων σταυρών υποψηφίων. Στην προσπάθεια συμμετείχαν 543 πιστοποιημένα στελέχη από όλες τις περιφερειακές ενότητες της χώρας, οι οποίοι ξεκίνησαν να τροφοδοτούν το νέο σύστημα με στοιχεία από τις 21:00 της ιδίας ημέρας.

Σχετικές ειδήσεις