MEDIA

Το Newsbomb.gr στην κορυφή και τον Φεβρουάριο!

Το Newsbomb.gr στην κορυφή και τον Φεβρουάριο!

Για έναν ακόμη μήνα το Newsbomb.gr βρίσκεται στην κορυφή των επίσημων μετρήσεων της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ).

Το κορυφαίο ειδησεογραφικό site που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG Digital Media βρίσκεται για τέταρτο συνεχόμενο μήνα στην πρώτη θέση σε μοναδικούς επισκέπτες στο σύνολο των site που περιλαμβάνονται επίσημα στις μετρήσεις της ΕΝΕΔ, με 4.310.869 unique browsers τον Φεβρουάριο.

Ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο, πέρα από την σταθερή πρωτοκαθεδρία του Newsbomb.gr, είναι το γεγονός πως διατήρησε στα ίδια πολύ υψηλά επίπεδα τη δυναμική του Ιανουαρίου, παραμένοντας πάνω από τα 4,3 εκατομμύρια, ακόμη και τον μικρότερο σε διάρκεια μήνα του χρόνου.

Υπενθυμίζεται πως το Newsbomb.gr τον Ιανουάριο έσπασε για πρώτη φορά στην ιστορία της ΕΝΕΔ το φράγμα των 4 εκατομμυρίων μοναδικών επισκεπτών τον μήνα, με 4.523.299 μοναδικούς επισκέπτες!

Η κορυφή στις μετρήσεις της ΕΝΕΔ από πλευράς επισκεψιμότητας μοναδικών επισκεπτών μεταξύ όλων των ιστοσελίδων ανήκει στο Newsbomb.gr από τον Νοέμβριο του 2014, όταν τα site που εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG Digital Media εντάχθηκαν στις επίσημες μετρήσεις της ΕΝΕΔ.

Αυτή η ξεκάθαρη όσο και σταθερή προτίμηση του online κοινού στην ενημέρωσή του μέσω του Newsbomb.gr, όπως αποτυπώνεται στις επίσημες μετρήσεις, καταδεικνύει απόλυτα την βαρύτητα, ενημερωτική αλλά και εμπορική, την οποία διαθέτει το site στην Ελληνική online πραγματικότητα.

Σχετικές ειδήσεις