MEDIA

Quizbomb: Παίξε δωρεάν και ίσως είσαι ο μεγάλος νικητής!

Quizbomb: Παίξε δωρεάν και ίσως είσαι ο μεγάλος νικητής!

Με το Quizbomb είπαμε, έχω φάει «κόλλημα». Έπαιξα στην κατηγορία «Βρες τη λέξη», έφαγα τη σκόνη που άφησε πίσω του ο... ταύρος Μπάφαλο_56 (έχω γίνει ο περίγελος του γραφείου), όμως πλέον ανακάλυψα έναν άλλο τρόπο να παινεύομαι για τις γνώσεις μου: Το σκορ μου.

Της Σοφίας Μαυραντζά

Μόνο που πλέον στο παιχνίδι υπάρχει μία βασική διαφορά: Κάθε παίκτης δικαιούται δύο δωρεάν παιχνίδια την εβδομάδα, των οποίων η βαθμολογία μετράει! Δηλαδή;

Με το που μπαίνεις στο quizbomb.newsbomb.gr και πατάς: «Παίξε τώρα δωρεάν», λαμβάνεις έναν κωδικό στο κινητό σου και παίζεις δύο παιχνίδια εντελώς δωρεάν κάθε εβδομάδα. Αρκεί να επιστρατεύσεις τις γνώσεις και την ταχύτητά σου!

Μπήκα λοιπόν ξανά, έπαιξα στην κατηγορία «Κινηματογράφος» και αναμετρήθηκα με τον Ταυρομάχο_94. Ανάθεμα τις γνώσεις μου στη Γραμματική, τώρα μάλιστα, το παιχνίδι τελείωσε υπέρ μου 2-0.

Μπορώ να το κάνω ακόμη καλύτερο: Κάθε βδομάδα θα συναντήσεις τρεις διαφορετικές κατηγορίες για να δοκιμάσεις τις γνώσεις σου!

Τι μπορείς να κερδίσεις; Κάθε εβδομάδα οι τρεις πρώτοι στο σκορ έχουν έναν ακόμη λόγο για να χαμογελούν αφού ο πρώτος κερδίζει 500 ευρώ, ο δεύτερος 1 iPad mini και ο τρίτος 1 laptop. Είπες κάτι;

Με λίγα λόγια, ποια η διαφορά με άλλα παιχνίδια: Το Quizbomb ανταμείβει τη γνώση αλλά και την ταχύτητα.

Πλέον είμαι στη θέση 60 με 711 πόντους και έχω... σκυλιάσει! Η Μπερνίζ_81, το σκυλάκι μου, δίνει κάθε μέρα τον καλύτερό της εαυτό, την τελευταία φορά κέρδισε τον Μπαχ_98 και αυτό της έδωσε ένα προβάδισμα, όμως όπως λένε στο γραφείο και οι υπόλοιποι, κάθε φορά που παίζω γίνομαι και καλύτερη!

Σχετικές ειδήσεις