MEDIA

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Μάγεψε» το κοινό με τις ερμηνείες της (video)

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: «Μάγεψε» το κοινό με τις ερμηνείες της (video)

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η αγαπημένη τραγουδίστρια κατάφερε να καθηλώσει μέσα από το «Σπίτι με το Mega», χαρίζοντάς μας εξαιρετικές ερμηνείες!

Μια υπέροχη μουσική βραδιά έζησαν οι τηλεθεατές του μεγάλου καναλιού το βράδυ της Παρασκευής παρέα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια «οργάνωσε» μια συναυλία στην οποία εκτός από εκείνη και τους εξαιρετικούς μουσικούς της εμφανίστηκαν στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά αγαπημένοι φίλοι της.

Με τραγούδια-σταθμούς από την τεράστια προσωπική της δισκογραφία και καλύπτοντας όλο το φάσμα των συνεργασιών της η ερμηνεύτρια ξεσήκωσε το κοινό που αγκάλιασε και αυτή την Παρασκευή την εκπομπή «Στο σπίτι με το MEGA».

«Είμαι βαθιά συγκινημένη που βρίσκομαι σε αυτό το υπέροχο θέατρο, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, που πραγματικά είναι ένα στολίδι στην πόλη. Οι αναμνήσεις και οι σκέψεις που έρχονται από το 1996 που έκανα εδώ την παράσταση “Σαν ηφαίστειο που ξυπνά», με κατακλύζουν και κατεβαίνουν με φοβερές ταχύτητες σε αυτό τον υπέροχο χώρο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο MEGA για την όμορφη φιλοξενία. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε τρεις φίλους μου, υπέροχους καλλιτέχνες, που είναι εδώ μαζί μου, τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Μάριο Φραγκούλη και τον Νίκο Πορτοκάλογλου. Η αλήθεια είναι ότι πραγματικά μου λείπετε. Ελπίζω, όμως, ότι μέσα από τη μουσική η ψυχή μας και η καρδιά μας θα σας συναντήσουν», είπε η αγαπημένη ερμηνεύτρια στην έναρξη της βραδιάς.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ταγίπ Ερντογάν: Η τελευταία του ζαριά! Χαριστική βολή από την Ελλάδα