MEDIA

Παπούλια: Αποκάλυψε ποια ήταν τα ονόματα που είχαν προταθεί για τους βασικούς ρόλους

Παπούλια: Αποκάλυψε ποια ήταν τα ονόματα που είχαν προταθεί για τους βασικούς ρόλους

Η Εβελίνα Παπούλια έρχεται στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” με τους Θοδωρή Βαμβακάρη, Τάκη Γιαννούτσο, πανέτοιμη να δώσει απάντηση στο ερώτημα… ποιος είναι αυτός και ποιος ο άλλος.

Η πολυτάλαντη ηθοποιός, η οποία μικρή όπως λέει, ήταν ο φόβος και τρόμος των αγοριών, μιλά για το ποδόσφαιρο που έπαιζε στα παιδικά της χρόνια, τον χορό που την οδήγησε στην Αμερική, τον τρόπο με τον οποίο έζησε το αμερικάνικο όνειρο, την επιστροφή στην Ελλάδα και τη συνεργασία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την αναγνωρισιμότητα που εισέβαλλε ξαφνικά στη ζωή της μετά την εμφάνισή της στους “Δύο ξένους”, σειρά που όπως λέει σήμερα, «καλύτερα που τελείωσε στις δύο σεζόν».

Μιλά ακόμα για τη σχέση της με την κόρη της, Αφροδίτη και το τατουάζ τριαντάφυλλο που μοιράζονται κι οι δύο στον καρπό, την ιδιαίτερη σχέση της με τον γάμο, την κρίση ηλικίας που πέρασε, όταν έγινε μητέρα, το μεγάλο λάθος της ζωής της, τη σεξουαλική παρενόχληση και το greek καμάκι, αλλά και για τις εντυπώσεις της από τις συναντήσεις της με διάσημους σταρ, όπως οι Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ.

«Οι «Δυο ξένοι» ήρθαν στη ζωή μου στη φάση εκείνη που ήθελα να γίνω πρωταγωνίστρια. Όταν διάβαζα το σενάριο γελούσα, μέχρι και σήμερα δεν έχω πάρει αντίστοιχο σενάριο. Την πρώτη ακρόαση την κάναμε στο σπίτι του Αλεξάνδρου. Το αρχικό κάστινγκ ήταν η Ελένη Κούρκουλα και ο Γρηγόρης Βαλτινός. Υπήρχαν οδηγίες στο πώς να υποδυθούμε το ρόλο. Είχαμε πολύ καλή επικοινωνία. Υπήρχαν στοιχεία από την Ελένη Μενεγάκη αλλά μόνο στα χρώματα, σίγουρα κάποια πράγματα μπορεί να τα πετούσα, αλλά δεν την μιμήθηκα, έγινε ασυνείδητα», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο