MEDIA

Ξέσπασε η Χρύσα Ρώπα: «Μας αποκάλεσαν κατσαρίδες και αρουραίους» (Video)

Ξέσπασε η Χρύσα Ρώπα: «Μας αποκάλεσαν κατσαρίδες και αρουραίους» (Video)

Στην παρέα της Νάντιας Κοντογεώργη στην ΕΡΤ, στην εκπομπή «Φλερτ», βρέθηκε αυτή την Πέμπτη (19/11) η Χρύσα Ρώπα και μίλησε για όλους και για όλα.

Με την αστείρευτη ενέργειά της, μίλησε για την ιδιαίτερη εποχή που ζούμε αλλά και για τα δυσάρεστα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν κατά τον εορτασμό του Πολυτεχνείου.

Παραδέχτηκε πως παρά τα 65 της χρόνια παραμένει το ίδιο ανήσυχη με το τι συμβαίνει γύρω της και αυτή της η ευαισθησία δεν έχει έχει μετριαστεί ούτε κατά διάνοια.

Πώς σχολίασε όσα έγιναν στην πορεία για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου που είχε κατέβει κι εκείνη;

«Το ανησυχητικό με εμένα είναι ότι είμαι 65 χρονών και έλεγα ότι θα καταλαγιάσει ο θυμός, η ανησυχία μου, ο προβληματισμός μου αλλά δυστυχώς δεν συμβαίνει. Με αφορμή τις τελευταίες ημέρες δέχομαι έναν εξευτελισμό κι έναν εμπαιγμό από ανθρώπους που δεν τους ξέρω και ούτε με ξέρουν. Αυτή η κυρία, η κοπέλα, η εξωγήινη, πώς να τη χαρακτηρίσω… Μας αποκάλεσε κατσαρίδες και αρουραίους. Εμείς κατεβήκαμε στην πορεία 100-200 άτομα με απόλυτη τάξη και μας αποκάλεσε αυτή κατσαρίδες και αρουραίους. Δεν υπάρχει μία τάξη; Έχει το θράσος και την άνεση από που; Από τα κότερα, από το γεγονός ότι δεν δούλεψε ποτέ», είπε μεταξύ άλλων αναφερόμενη στις δηλώσεις της Αλεξίας Έβερτ που οδήγησαν στην αποπομπή της από την αντιδημαρχία Αθηνών.

Στη συνέχεια και κάτω από ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση ζήτησε από τη Νάντια Κοντογεώργη να της τραγουδήσει ένα τραγούδι της Αρλέτας, τα «Ήσυχα βράδια».

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη αυτή στο βίντεο που ακολουθεί: