MEDIA

Big Brother: Η αναφορά στον Μαραντόνα και η ατμόσφαιρα Χριστουγέννων

Big Brother: Η αναφορά στον Μαραντόνα και η ατμόσφαιρα Χριστουγέννων

Big Brother: Λίγη ώρα πριν από μια ακόμα αποχώρηση από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ, υπήρξαν αναφορές στον Ντιέγκο Μαραντόνα αλλά και πλάνα που έβαλαν τους πάντες σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων.

Ένα ακόμα LIVE επεισόδιο του Big Brother προβλήθηκε την Παρασκευή από τον ΣΚΑΪ. Το ενδιαφέρον όλων έχει στραφεί στο ποιος θα είναι ο παίκτης ή η παίκτρια που θα αποχωρήσει από το σπίτι, με τα spoilers ήδη να έχουν «δείξει» τι θα πρέπει να περιμένουμε.

Στην έναρξη της αποψινής (27.11) εκπομπής, πάντως, αφού ο Χάρης Βαρθακούρης παρουσίασε τους καλεσμένους Ναταλί Κακκαβά και Νίκο Γεωργιάδη, στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο γνωστός παρουσιαστής έκανε μια ξεχωριστή αναφορά στον Ντιέγκο Μαραντόνα και την πολυτάραχη ζωή του.

Στη συνέχεια, προβλήθηκαν πλάνα από το σπίτι του Big Brother που δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα, με τους παίκτες να στολίζουν για τα Χριστούγεννα και να μας βάζουν σε ατμόσφαιρα γιορτών.

Μάλιστα, ο Big Brother τους έκανε και μια έκπληξη αφού η παραγωγή είχε φροντίσει να στολίσει την αυλή και την πισίνα του σπιτιού χωρίς να το καταλάβουν οι παίκτες, που όταν είδαν τα φωτάκια έμειναν με το στόμα ανοικτό.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Παπαευαγγέλου στο Newsbomb.gr: Επικίνδυνη η άρση του lockdown – Παραμένει μεγάλη η διασπορά του ιού