MEDIA

Survivor 2021: Αποκαλύψεις της Δαλάκα για το ριάλιτι - «Η παραγωγή ενημερώνει όταν...»

Survivor 2021: Αποκαλύψεις της Δαλάκα για το ριάλιτι - «Η παραγωγή ενημερώνει όταν...»

Survivor: Όσα αποκάλυψε η γνωστή αθλήτρια η οποία κέρδισε στον περασμένο κύκλο του ριάλιτι

Καλεσμένη στην εκπομπή, «Πάμε Δανάη», βρέθηκε η Κατερίνα Δαλάκα. Η γνωστή αθλήτρια, με αφορμή την πρεμιέρα του Survivor, μίλησε για την εμπειρία της στο Survivor 3, από το οποίο και τερμάτισε ως μεγάλη νικήτρια.

Η Κατερίνα Δαλάκα ρωτήθηκε και για τη δηλητηρίαση των παικτών από την ομάδα των Διάσημων, οι οποίοι αποφάσισαν να τραφούν με καρπούς που βρήκαν κάτω από τα δέντρα.

«Η παραγωγή του παιχνιδιού ενημερώνει για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να φάει κανείς αλλά πάνω στην πείνα σου….», ανέφερε και συνέχισε:«Πάντα καταφεύγουμε στους γιατρούς και αν είναι κάτι σοβαρό πάμε κατευθείαν νοσοκομείο. Σίγουρα κάποια αγωγή πήραν τα παιδιά για τη δηλητηρίαση».

Η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε και για το πραγματικό νόημα του παιχνιδιού...

«Πέρα από το παιχνίδι, η πραγματική επιβίωση είναι έξω στην κοινωνία μας, όπου ο κόσμος παλεύει κάθε μέρα για να ζήσει τα παιδιά του. Αυτό είναι για να μας χαλαρώνει και να ξεφεύγουμε. Οι πραγματικοί survivors είναι στη ζωή».

Όσο για τη δημοσιότητα που απέκτησε μέσα από το ριάλιτι, η Κατερίνα Δαλάκα ξεκαθάρισε...

«Θέλοντας και μη όταν έχεις εκτεθεί στην τηλεόραση θα ασχοληθεί ο κόσμος. Εγώ είμαι αληθινή. Δεν νιώθω κυνηγημένη. Αν κάτι ισχύει ή όχι θα φανεί στο μέλλον. Μερικές φορές όμως λέω μακάρι να μην με ήξερε κανείς».

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ με τη βαλίτσα στα Βίλια: Εξετάζεται αν το DNA είναι της 19χρονης Άρτεμις