MEDIA

Ρούλα Κορομηλά: «Είμαι γεμάτος άνθρωπος, έχω χορτάσει την επιτυχία»

Ρούλα Κορομηλά: «Είμαι γεμάτος άνθρωπος, έχω χορτάσει την επιτυχία»

Η Ρούλα Κορομηλά με αφορμή την εμφάνισή της στο MEGA μαζί με τον Αντώνη Ρέμο, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του σταθμού, Πάμε Δανάη, για όλους και για όλα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια μίλησε για τους ανθρώπους της ζωής της, για την τηλεόραση και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα.

«Έχω περάσει γιορτές μόνη», είπε, ωστόσο τόνισε πως είναι διαφορετικό να το κάνεις κατ’ επιλογήν και διαφορετικό να στερείσαι την ελευθερία σου και να ζεις με τον φόβο του ιού.

Ως άνθρωπος, δήλωσε πως είναι γεμάτη και ευγνώμων για όσα έχει εισπράξει λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Είμαι γεμάτος άνθρωπος. Λέω ευχαριστώ, ζητάω συγγνώμη όταν χρειαστεί, λέω σ’ αγαπώ. Αρκούμαι σε αυτά που έχω γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο. Η ζωή μας είναι στιγμές και αυτές πρέπει να τις ζούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή και τις σχέσεις της, υποστήριξε:
«Δεν ήμουν μόνη ποτέ. Απλά δεν είμαι άνθρωπος που προβάλλω την προσωπική μου σχέση. Θεωρώ ότι πρέπει να κλείνεται στο σπίτι καθενός. Κάποια πράγματα είναι για μένα. Δεν υπήρξα μόνη ποτέ αν εννοείς για σύντροφο. Στο σπίτι μου μπαίνουν άνθρωποι που είναι εχέμυθοι και δεν διαρρέουν πράγματα. Είναι 5 άνθρωποι».

Για την τηλεόραση, η Ρούλα Κορομηλά είπε:
«Ελπίζω να ανοίξουν οι ορίζοντες της τηλεόρασης και να γίνουν τα πράγματα λίγο της εποχής μας. Είμαι γεμάτος άνθρωπος, έχω χορτάσει την επιτυχία, χαίρομαι για τα νέα παιδιά στην τηλεόραση. Πρέπει η τηλεόραση να αποκτήσει μια ποιότητα και μια ταυτότητα».

Δείτε τι άλλο είπε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» στο βίντεο που ακολουθεί:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανασχηματισμός 2021: Τα νέα πρόσωπα, οι αποχωρήσεις και οι μετακινήσεις - Όλες οι αλλαγές