MEDIA

«Στην υγειά μας»: Αυτοί είναι οι τρεις τραγουδιστές που αρνήθηκαν να πάνε στην εκπομπή

«Στην υγειά μας»: Αυτοί είναι οι τρεις τραγουδιστές που αρνήθηκαν να πάνε στην εκπομπή

Είπαν «όχι» στον Σπύρο Παπαδόπουλο επειδή δεν πληρώθηκαν

Το Σάββατο (23/1) είδαμε στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» αφιέρωμα με τραγούδια των περασμένων δεκαετιών. Κεντρικοί καλεσμένοι του Σπύρου Παπαδόπουλου, ήταν ο Πασχάλης και η Ελπίδα, σε μια βραδιά που ξεσήκωσαν τους τηλεθεατές με τις ερμηνείες τους.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha «Happy Day», η Μαντώ, ο Δάκης και ο Κώστας Μπίγαλη αρνήθηκαν να εμφανιστούν στην εκπομπή, καθώς η παραγωγή αρνήθηκε να πληρώσει την αμοιβή που απαιτεί το Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων τραγουδιστών για κάθε live εμφάνιση.

Ο Κώστας Μπίγαλης μίλησε στο Happy Day και είπε: «Δεν ήταν μόνο η εκπομπή του Παπαδόπουλου, ήταν και από άλλες εκπομπές. Και από αλλά κανάλια. Τους εξηγώ ευγενικά ότι υπάρχει αυτό το θέμα, γιατί αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Να υπάρχει στοιχειώδης αμοιβή. Ελπίζω αυτό να γίνει συλλογικά και να στηρίξουν την απόφαση του Σωματείου και να σεβαστούν την υπογραφή τους».

Με τη σειρά της Μαντώ τόνισε: «Δεν συμφώνησαν να δώσουν αμοιβές, κάτι το οποίο έχουμε προσυπογράψει οι περισσότεροι τραγουδιστές. Απαιτούμε την αμοιβή, που θα έπρεπε να είναι αυτονόητη να υπάρχει. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να εργαστούμε σε μία οποιαδήποτε εκπομπή, διότι όχι έχω πει και σε άλλες εκπομπές. Απλά έφτασε ο κόσμος στο χτένι».

Τέλος και ο Δάκης, επεσήμανε πως όταν πηγαίνει να τραγουδήσει σε μία εκπομπή που διαρκεί 9 ώρες, θα πρέπει να πληρωθεί. «Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν πληρώνει τους τραγουδιστές. Γιατί να μην πληρωθούμε ένα συμβολικό ποσό;» είπε, μεταξύ άλλων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: «Μαρτύρησε χωρίς ξύλο» - Η μπλόφα, η παγίδα στην Ελλάδα και ο «λαγός»