MEDIA

Masterchef Spoiler: Ποιους θα «κάψει» η νέα δοκιμασία – Αποχωρούν δυο παίκτες, επιστρέφουν τρεις

Masterchef Spoiler: Ποιους θα «κάψει» η νέα δοκιμασία – Αποχωρούν δυο παίκτες, επιστρέφουν τρεις

Masterchef Spoiler: Νέα εβδομάδα ξεκινά στο ριάλιτι μαγειρικής του ΣΚΑΪ και αναμένεται να υπάρξουν ανατροπές και εκπλήξεις.

Το Masterchef έχει φτάσει περίπου στα… μισά της διαδρομής, καθώς από τους 24 επίδοξους κορυφαίους μάγειρες που ξεκίνησαν στον διαγωνισμό έχουν παραμείνει οι 12.

Η τελευταία αποχώρηση ήταν αυτή της Μαρίνας Ντεμολλάι σε ένα επεισόδιο που είχε αρκετή… συγκίνηση καθώς διαγωνίστηκε με τους δυο «κολλητούς» της στο σπίτι, την Κωνσταντίνα και τον Παύλο.

Μετά το ευχάριστο break στο Master Class της Κυριακής, όμως, οι κουζίνες παίρνουν και πάλι… φωτιά και οι παίκτες του Masterchef θα κληθούν να περάσουν από τις καθιερωμένες δοκιμασίες έτσι ώστε να προκύψει αυτός που θα πάρει την κάρτα ασυλίας αλλά και αυτοί που θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, αυτή η εβδομάδα θα είναι «θεματική» και θα είναι αφιερωμένη στην κουζίνα της Ασίας. Συνεπώς, ο Σωτήρης Κοντιζάς θα έχει την τιμητική του, ενώ την ίδια στιγμή κάποιοι από τους παίκτες θα τα βρουν… σκούρα. Ενδεικτική είναι η ατάκα της Μαργαρίτας σε ένα από τα trailer του Masterchef, όπου ακούγεται να λέει «Εγώ από σάκε (σ.σ. ασιάτικο ποτό), εγώ ξέρω μόνο τον Σάκη Ρουβά».

Τα spoilers, ωστόσο, που έχουν κυκλοφορήσει δείχνουν συνολικά την εξέλιξη της εβδομάδας. Όπως αναφέρουν οι διαρροές, τα δυο πρόσωπα που θα αποχωρήσουν από το Masterchef την Τρίτη και το Σάββατο, θα είναι η Κωνσταντίνα και ο Ιωάννης. Μάλιστα, στην αποχώρηση του τελευταίου φημολογείται πως τα πράγματα έχουν πάει πολύ άσχημα κι έχουν ακουστεί ατάκες – φωτιά.

Οι εκπλήξεις, όμως, στο Masterchef δεν τελειώνουν εδώ. Τη στιγμή που οι επίδοξοι κορυφαίοι μάγειρες θα μείνουν 10 και θα αισθανθούν ότι πλησιάζουν στο τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο, θα δουν παλιούς παίκτες να επιστρέφουν στο σπίτι. Μέσα από μια διαδικασία που θα περιλαμβάνει μαγειρικές μονομαχίες, τρεις από τους παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει θα μπουν ξανά στον διαγωνισμό.

Το σίγουρο είναι πως τα spoilers έχουν δείξει ως μια από αυτούς τους τρεις την Μαρίνα Ντεμολλάι. Μια επιστροφή που σίγουρα θα «πυροδοτήσει» εντάσεις στο Masterchef καθώς η παίκτρια που αποχώρησε στο τελευταίο επεισόδιο είχε πολλές ανοικτές κόντρες μέσα στον διαγωνισμό…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάσχα στο χωριό: Μην ετοιμάζεστε! Τα στοιχεία που δείχνουν... απαγόρευση κυκλοφορίας