MEDIA

Master Chef: Αποθέωση για την κίνηση του Τζιοβάνι – Ποιος παίχτης αποχώρησε

Master Chef: Αποθέωση για την κίνηση του Τζιοβάνι – Ποιος παίχτης αποχώρησε

Συγκινήσεις προκάλεσε για άλλη μια φορά το Master Chef στο επεισόδιο της Τρίτης που είχε και μια αποχώρηση.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με μια ανατροπή καθώς ο Τζιοβάνι, ο 44χρονος παίχτης που είχε κερδίσει στη δοκιμασία του Mystery Box, αποφάσισε να ενεργοποιήσει την κάρτα ασυλίας.

Σε μια επίδειξη ανωτερότητας ο Τζιοβάνι ανακοίνωσε ότι από τους τέσσερις αρχικά υποψήφιους, την Λία, τον Παύλο, την Μαργαρίτα και την Ανούς, επέλεξε να διασώσει την Μαργαρίτα.

Όπως εξήγησε ο ίδιος την απόφαση του την έλαβε με καθαρά μαγειρικούς όρους καθώς έκρινε ότι η Μαργαρίτα είναι μια από τις παίχτριες του Master Chef που θα ήθελε να δει αντίπαλό του στον τελικό.

Αποτέλεσμα της επιλογής του Τζιοβάνι ήταν «στον τάκο» να βρεθεί η Κωνσταντίνα, η οποία είχε φτιάξει το πέμπτο χειρότερο πιάτο στο Mystery Box.

H δοκιμασία αντιγραφής πιάτου περιελάμβανε Sashimi and nigiri platter, καθώς η ασιατική κουζίνα πρωταγωνιστεί στο Master Chef αυτή την εβδομάδα.

Το πιάτο δυσκόλεψε και τους τέσσερις συμμετέχοντες με του τρεις κριτές, τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αξιολογούν τα πιάτα και να κρίνουν ότι ο παίκτης που δυστυχώς τους εντυπωσίασε λιγότερο ήταν η Κωνσταντίνα.

Μια ανάσα, λοιπόν, πριν από την δεκάδα του MasterChef, η ξανθιά ζαχαροπλάστης αποχαιρέτησε κριτές και συμπαίκτες και έκλεισε πίσω της την πόρτα του reality μαγειρικής λίγες ημέρες μετά την κολλητή της, Μαρίνα Ντεμολλάι, η οποία, όμως, σύμφωνα με τα spoilers αναμένεται πολύ σύντομα να επιστρέψει στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Η πιο δύσκολη εξίσωση! Τα νέα δεδομένα για λιανεμπόριο, σχολεία, διαδημοτικές μετακινήσεις