MEDIA

Τα «μάζεψε» η Έλενα Ακρίτα μετά την κατακραυγή - Η συγγνώμη στον Κώστα Μπακογιάννη

Έλενα Ακρίτα

Η Έλενα Ακρίτα, μετά την ...άτοπη ανάρτησή της για τον εμβολιασμό του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, βρέθηκε στην μάλλον άβολη θέση να του ζητήσει μία δημόσια συγγνώμη - Νωρίτερα ο Κώστας Μπακογιάννης είχε φροντίσει να δώσει τη δική του απάντηση

Η αρχή της αντιπαράθεσής τους, ξεκίνησε την Κυριακή, 16 Μαΐου του 2021, με την Έλενα Ακρίτα να αναρτά την φωτογραφία του Κώστα Μπακογιάννη από τον εμβολιασμό του με Astrazeneca, υπονοώντας πως το εμβόλιο δεν του έγινε ποτέ, μιλώντας για καπάκι στην σύριγγα, αλλά και στηλιτεύοντας την νοσοκόμα επειδή δεν φορούσε γάντια.

Δείτε την ανάρτησή της:

Αμέσως, θύελλα αντιδράσεων ξέσπασε στα social media, με πολλούς να κατακρίνουν την δημοσιογράφο για την ανάρτησή της, μεταξύ αυτών και γνωστοί γιατροί, οι οποίοι αφενός εξήγησαν ότι αυτό που φαίνεται στην φωτογραφία δεν είναι… καπάκι, και αφετέρου, σχολίασαν πως οι νοσοκόμες δεν χρειάζεται να φορούν γάντια κατά τους εμβολιασμούς.

Η Έλενα Ακρίτα, κατάλαβε προφανώς πως η ανάρτησή της ήταν άστοχη και ζήτησε συγγνώμη δημοσίως μέσω Facebook από τον Κώστα Μπακογιάννη.

«Δεν πόνεσε η ένεση, με εμβολίασαν με το καπάκι #not. Κύριε Κώστας Μπακογιάννης – Kostas Bakoyannis σάς οφείλω μια ειλικρινή συγγνώμη» έγραψε συγκεκριμένα σε νέα της ανάρτηση το πρωί της Τρίτης, 18.05.2021.

Τι απάντησε ο Κώστας Μπακογιάννης

Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ερωτηθείς για τον εμβολιασμό του και τα σχόλια που προκάλεσε η ψευδής ανάρτηση της Ελενας Ακρίτα, ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, δεν άφησε αναπάντητη την κακοήθεια, αλλά ταυτόχρονα φρόντισε να επαναλάβει το καθαρό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού και της ανάγκης να πειστούν οι πολίτες.

«Υπήρξαν κάποια σχόλια όπως για παράδειγμα της κυρίας Ακρίτα, στο οποίο όμως δεν έχουμε λόγο να δώσουμε πάρα πολύ μεγάλη σημασία. Άλλωστε οι σχέσεις μου με την κυρία Ακρίτα είναι αμοιβαίας αγάπης, αμοιβαίας εκτίμησης, αμοιβαίο σεβασμού και η κριτική που προέρχεται από την κυρία Ακρίτα είναι μάλλον προβλεπόμενη έως και αδιάφορη πλέον…».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γαλάζιες σημαίες 2021: Αυτές είναι οι 545 παραλίες που βραβεύτηκαν