MEDIA

Μαρία Σταματέρη: Ο γάμος στη Β΄ Λυκείου και το σοκ από τον θάνατο του συντρόφου της

Μαρία Σταματέρη

Σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή προχώρησε η Μαρία Σταματέρη μιλώντας μεταξύ άλλων και για τον θάνατο του συντρόφου της σε τροχαίο δυστύχημα

Η Μαρία Σταματέρη μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας έναν γάμο όταν ήταν στη Β΄ Λυκείου και μια απώλεια του συντρόφου της σε τροχαίο.

«Eγώ παντρεύτηκα στη Β΄Λυκείου με έναν άντρα από τον Καναδά. Αλλά του είπα ότι θα σπουδάσω λίγο. Κράτησε έξι μήνες αυτή η σχέση. Παντρεύτηκα Χριστούγεννα και χώρισα Πάσχα. Σαν να μην ήταν γάμος. Δεν κατάλαβα και πως χώρισα. Ήμουν πιτσιρίκι» είπε αρχικά η Μαρία Σταματέρη.

Η ίδια αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Σταμάτη Μαλέλη.

«Με τον Σταμάτη Μαλέλη πηγαίναμε στην ίδια σχολή στην ΑΣΟΕΕ. Ήταν φίλος του αδελφού μου. Δούλευα σε ένα μπαράκι. Με κυνηγούσε ο Σταμάτης. Και είπε σε όλους εγώ αυτή θα την παντρευτώ» είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Κάποια στιγμή πάω σπίτι μου και βλέπω το Σταμάτη. Δεν ήξερε ότι ο φίλος του είναι αδελφός του. Μου ζητούσε να πάμε για ποτό και του έλεγα όχι. Τελικά ανέβηκα στη μηχανή του και τελείωσε. Μέσα σε ένα χρόνο παντρευτήκαμε και κάναμε και την κόρη μας».

Η Μαρία Σταματέρη εξομολογήθηκε ότι «δεν μου αρέσει που η κόρη μου ακολούθησε τη δημοσιογραφία. Δε μου λείπει η τηλεόραση αλλά σήμερα που ήρθα εδώ μου αρέσει σαν να γύρισα στο σπίτι μου. Ξεκίνησα στην τηλεόραση στο Mega».

Εξηγώντας γιατί έκανε τατουάζ στο δάχτυλο της είπε ότι το έκανε για να της θυμίζει τον αδικοχαμένο σύντροφο της.

«Αυτό ήταν πραγματικά σοκ. Έγινε στην Ιταλία, Χριστούγεννα. Έφευγα εγώ παραμονή Χριστουγέννων. Δούλευα εδώ, στο STAR ήμουν και θα πήγαινα να κάνουμε Χριστούγεννα παρεϊτσα. Φτάνω στο αεροδρόμιο και δεν με περιμένει εκεί. Το παίρνω τηλέφωνο, τίποτα».

«Είναι μια πολύ περίεργη ιστορία. Είχε φύγει το προηγούμενο βράδυ στο τροχαίο. Αυτό είναι σοκ… Αυτός είναι χωρισμός» κατέληξε η Μαρία Σταματέρη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φρεγάτες: Εκτός «τελικού» οι ΗΠΑ – Γαλλία, Ολλανδία και μια… έκπληξη στην κορυφή της λίστας