MEDIA

Τζένη Διαγούπη: Γι’ αυτό δεν έβαλα ποτέ νυφικό και γι’ αυτό δεν γράφω πλέον με τον Νίκο Μουτσινά

Τζένη Διαγούπη
Η ηθοποιός Τζένη Διαγούπη μίλησε για το νυφικό που ποτέ δεν έβαλε αλλά και για τον Νίκο Μουτσινά
ΑΝΤ1

Η ηθοποιός Τζένη Διαγούπη μίλησε για το νυφικό που ποτέ δεν έβαλε αλλά και για τον Νίκο Μουτσινά

Σε εξομολόγηση για την επιλογή της να μην βάλει ποτέ νυφικό αλλά και για την σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά προχώρησε η Τζένη Διαγούπη μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Εξηγώντας γιατί ποτέ δεν παντρεύτηκε η Τζένη Διαγούπη είπε ότι «δεν έτυχε να μου κάνουν ποτέ πρόταση γάμου. Και εγώ όμως δεν ήθελα να παντρευτώ… Για μένα ευτυχία είναι μικρές στιγμές. Είναι όταν ξυπνάω το πρωί και λέω "σε ευχαριστώ Θεέ μου που ξημέρωσα και ξεκινάει μία νέα μέρα. Και εύχομαι να πάνε όλα καλά"».

Η Τζένη Διαγούπη ρωτήθηκε και για την επαγγελματική της σχέση με τον Νίκο Μουτσινά και για το γεγονός ότι σταμάτησε να γράφει μαζί του θεατρικά έργα. «Έχω μια άποψη για τις συνεργασίες ότι ένα πράγμα όταν το κάνεις με έναν άνθρωπο δεν μπορείς να το κάνεις και μόνος σου το ίδιο. Έτσι είναι η ζωή, αλλάζουμε παραστάσεις, αλλάζουμε σκέψη, αλλάζουμε και παρέα. Μπορεί να κουράστηκε αυτή η κατάσταση και να μην είχε να δώσει κάτι άλλο» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η Τζένη Διαγούπη μίλησε και για την χαρακτηριστική της κόμμη για την οποία είπε ότι έτσι γεννήθηκε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να επιχειρεί να εκτελέσει χρέη κομμωτή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η απόφαση Μητσοτάκη για πανδημία, εμβολιασμό ηλικιωμένων, σχολεία και Lockdown

Προειδοποίηση Αρναούτογλου: Έρχεται επιδείνωση του καιρού - Η εξέλιξη μέχρι την επόμενη εβδομάδα

GNTM: Η Όλγα «τρέλανε» και τα άλογα με την πιο «καυτή» της φωτογράφιση (photos)