MEDIA

Το Disney+ έρχεται το καλοκαίρι στην Ελλάδα!

Disney+
To Disney+ ήδη μετράει πάνω από 100 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως
Disney+

Το Disney+ ανακοίνωσε την λειτουργία του σε 42 χώρες φέτος το καλοκαίρι, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Το Disney+ ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη λειτουργίας της πλατφόρμας το καλοκαίρι σε 42 χώρες και 11 νέες περιοχές, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Οι νέες αγορές στην οποία θα είναι διαθέσιμη η υπηρεσία streaming της Disney θα είναι η Μέση Ανατολή, Η Νότια Αφρική, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και αλλού.

Εκτός από την Ελλάδα, άλλες χώρες που ετοιμάζονται να υποδεχτούν το Disney+ φέτος το καλοκαίρι, είναι οι: Αίγυπτος, Ισραήλ, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Κροατία, Αλβανία, Κατάρ, Πολωνία, Τουρκία, Μαρόκο, Μάλτα, Ρουμανία, Σαουδική Αραβία, Μπαχρέιν, Τυνησία, Σερβία, Σαν Μαρίνο και άλλες.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί οι ακριβείς ημερομηνίες λανσαρίσματος σε κάθε χώρα ή οι τιμές των συνδρομητικών πακέτων.

Θυμίζουμε ότι το Disney+ ξεκίνησε τη λειτουργία του σε ΗΠΑ και Καναδά τον Νοέμβριο του 2019 και γρήγορα έγινε ένας υπολογίσιμος αντίπαλος του Netflix, του HBO Max και του Apple TV+.

Η πλατφόρμα περιλαμβάνει ολόκληρο τον κατάλογο της Disney (κλασικό και σύγχρονο), ταινίες και σειρές της Marvel, της Pixar, του Star Wars, της 20th Century FOX, του Hulu, της Fox, ντοκιμαντέρ του National Geographic, κ.ά.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, το τελευταίο τέταρτο του 2021 η πλατφόρμα μετράει 118 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Murderville»: Η νέα αστυνομική κωμωδία του Netflix έχει διάσημους αστέρες αλλά όχι σενάριο!

Το «Μινόρε της Αυγής» αναβιώνει στο θέατρο Ιλίσια

Ισχυρή έκρηξη σε κτήριο στο κέντρο της Αθήνας