MEDIA

Θάνος Καλλίρης: Τα 5,5 χρόνια σκλαβιάς με την Ναταλία Γερμανού και ο «Ρούντολφ το Ελαφάκι»

Θάνος Καλλίρης: Τα 5,5 χρόνια σκλαβιάς με την Ναταλία Γερμανού και ο «Ρούντολφ το Ελαφάκι»
Ο Θάνος Καλλίρης μίλησε για την καριέρα του, τις μεγάλες του επιτυχίες αλλά και τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού
ΑΝΤ1

Ο Θάνος Καλλίρης μίλησε για την καριέρα του, τις μεγάλες του επιτυχίες αλλά και τη σχέση του με τη Ναταλία Γερμανού

Για την καριέρα του, το πώς διαχειρίστηκε την απομάκρυνσή του από τα φώτα της δημοσιότητας, τις μεγάλες του επιτυχίες αλλά και τη σχέση του με την Ναταλία Γερμανού – προκαλώντας την αντίδρασή της – μίλησε ο Θάνος Καλλίρης στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αρχικά αναφέρθηκε στο πώς διαχειρίστηκε το γεγονός ότι δεν είναι πια στην «κορυφή» λέγοντας ότι «δεν έχασα ποτέ τον εαυτό μου, το λέω με σιγουριά. Βίωσα και γεύτηκα κάθε στιγμή της καριέρας μου και την επιτυχία αλλά και την αποτυχία. Το έζησα όλο πολύ ωραία. Δεν είχα ποτέ αγοραφοβία, ούτε το έπαιζα κάποιος. Γενικά ήμουν πάντα προετοιμασμένος ότι θα πέσει η απήχηση μου».

«Όταν έχεις τέτοια παρακαταθήκη και ξαφνικά χάνεσαι γιατί τα φώτα στρέφονται κάπου αλλού είναι περίεργο. Δεν ήμουν ευτυχισμένος αλλά είχα προετοιμαστεί να μην είμαι στην κορυφή. Μετά από ένα σημείο και μετά ο κόσμος επέστρεψε στις μουσικές μας. Φαντάσου πιο πολλά live έκανα το 2017 και το 2018 παρά όσο ήμουν στα πάνω μου. Τα ραδιόφωνα με παίζουν…» είπε χαρακτηριστικά ο Θάνος Καλλίρης.

Στη συνέχεια ο Θάνος Καλλίρης αναφέρθηκε στη σχέση του με την Ναταλία Γερμανού κάνοντας λόγο για «σκλαβιά»: «Ήμασταν πεντέμισι χρόνια… σκλαβιά εεε… ζευγάρι με την Ναταλία Γερμανού. Προς το τέλος της σχέσης μας μαθεύτηκε το ειδύλλιο. Τότε δεν υπήρχε showbiz όπως την ξέρουμε τώρα, ο κόσμος δεν ασχολούταν. Μη κοιτάς που τώρα είναι η Γερμανού η φίρμα, τότε δεν την ήξεραν. Εγώ τη γαλούχησα, στα πόδια μου μεγάλωσε».

Ερωτηθείς για το ποιο είναι το πιο δημοφιλές τραγούδι του με 45 εκατομμύρια προβολές ο Θάνος Καλλίρης αποκάλυψε ότι «η μεγαλύτερη επιτυχία μου με 45 εκτατ. προβολές στο YouTube είναι το Ρούντολφ το Ελαφάκι» προσθέτοντας ότι «δεν αμοιβόμαστε από αυτά. Στο ραδιόφωνο που παίζεται, κάτι παίρνουμε».

Ο Θάνος Καλλίρης αποκάλυψε, τέλος, ότι ο παππούς του, Κώστας Μπέζος, «έγραψε το τραγούδι “Παξιμαδοκλέφτρα”. Πέθανε από φυματίωση στην κατοχή. Ο Χιώτης ξεκίνησε μαζί του στο συγκρότημα. Έχει γράψει μερικά ορόσημα τραγούδια στο ρεμπέτικο».