MEDIA

Τριαντάφυλλος: Δεν με ένοιαζε να τσαλακωθώ στο Survivor – Γιατί δεν θέλω να μιλάω με τον Κόρο

Τριαντάφυλλος: Δεν με ένοιαζε να τσαλακωθώ στο Survivor – Γιατί δεν θέλω να μιλάω με τον Κόρο
Ο Τριαντάφυλλος μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, τη γυναίκα του αλλά και τους Αντώνη Ρέμο και Νατάσσα Θεοδωρίδου
ΑΝΤ1

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor, τη γυναίκα του αλλά και τους Αντώνη Ρέμο και Νατάσσα Θεοδωρίδου

Για το Survivor, τη γυναίκα του, τους πρώην συμπαίχτες του στον Άγιο Δομίνικο αλλά και τον Αντώνη Ρέμο και την Νατάσσα Θεοδωρίδου μίλησε ο Τριαντάφυλλος στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Αρχικά ο Τριαντάφυλλος είπε ότι «στο ''Survivor'' μπήκα γιατί ήθελα να δείξω στον κόσμο ποιος ήμουν. Δεν με ένοιζε να τσαλακωθώ» αποκαλύπτοντας ότι πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο πήγε στον Άγιο Εφραίμ και πήρε αγιασμό που τον είχε μαζί του.

«Πήγα για να μείνω δύο μήνες και τελικά έκατσα έξι μήνες» πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος κάνοντας ειδική αναφορά στα κιλά που έχασε στο Survivor καθώς, όπως είπε, «μπήκα 91 κιλά, γύρισα 70 και τώρα πήγα 83».

Ο Τριαντάφυλλος ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αν διατηρεί επαφές με τα άλλα παιδιά από το Survivor με τον ίδιο να απαντά «μιλάω με όλα τα παιδιά, εκτός από τον Κόρο». Εξηγώντας την επιλογή του ο Τριαντάφυλλος είπε «όταν βγήκα, διάβαζα ότι ήταν και φαβορί κιόλας για να το πάρει, πρώτος μέσα στην πεντάδα. Μετά το σκηνικό που έγινε με εμένα και το φαγητό, από πρώτος έγινε αυτοκαταστροφικός και πήγε τελευταίος. Βλέπεις λοιπόν; Έτσι είναι αυτά. Είδες ο κόσμος; Τα βλέπει όλα κι είναι καταγεγραμμένα και πετσοκόβει και πυροβολεί».

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε, επίσης, με τρυφερά λόγια για τη γυναίκα του για την οποία είπε «η Δήμητρα με έχει στηρίξει πάρα πολύ, είναι τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή μου» ενώ αποκάλυψε ότι «για μένα μεγάλη παρηγοριά στη ζωή μου ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο δημοσιογράφος. Κι αυτό γιατί έχασα τον πατέρα μου στα 15 μου χρόνια που είχε το ίδιο ονοματεπώνυμο με τον κ. Χατζηνικολάου. Καθόμουν και έβλεπα λοιπόν ειδήσεις για να δω αυτό που έγραφε: ''Ειδήσεις με τον Νίκο Χατζηνικολάου''. Είχα φτιάξει έναν άλλο πατέρα».

Ο Τριαντάφυλλος τέλος αναφέρθηκε και στη σχέση του με άλλους καλλιτέχνες και όσα έχουν ακουστεί λέγοντας ότι «με τον Αντώνη Ρέμο δεν έχουμε παρεξηγηθεί. Με την Νατάσα Θεοδωρίδου μιλάμε συνέχεια και την υποστηρίζω σε ό,τι κάνει».

Διαβάστε επίσης:

J2US: Η συνάντηση Τζέιμς Καφετζή και Τριαντάφυλλου έσπασε… τα ρολόγια

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος «έδωσε» τους παίκτες που ήρθαν κοντά ερωτικά στο παιχνίδι

Survivor: Ο Τριαντάφυλλος απάντησε στο αν υπήρξε ερωτική συνεύρεση στο παιχνίδι (video)