MEDIA

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Απάντησε γιατί δεν υπάρχει καθημερινά ένας κανονικός «Εκατομμυριούχος»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Απάντησε γιατί δεν υπάρχει καθημερινά ένας κανονικός «Εκατομμυριούχος»
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε στην κριτική που ασκείται για τον «Εκατομμυριούχο»
ANT1

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε στην κριτική που ασκείται για τον «Εκατομμυριούχο»

Απαντήσεις σε όσους ασκούν κριτική για το τηλεπαιχνίδι «Εκατομμυριούχος» που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας.

Η κριτική αφορά το ύψος του χρηματικού επάθλου σε όποιον φτάσει μέχρι το τέλος στον «Εκατομμυριούχο» και το οποίο δεν είναι 1 εκατομμύριο ευρώ αλλά 100.000 ευρώ με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να δίνει τη δική του απάντηση.

«Εδώ στην Ελλάδα, αντιλαμβάνομαι γιατί, λόγω οικονομικής κατάστασης… Γιατί πάρα πολλοί αμέσως να ρίξουν λάσπη. Γιατί στην Ελλάδα ο Εκατομμυριούχος που κάνω εγώ δεν δίνει ένα εκατομμύριο ευρώ… Μα, αν μπορούσε, μακάρι…» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλαίσιο της συνέντευξης της Μαρίας Γεωργιάδου.

Όπως είπε «αν μπορούσε η Ελλάδα των δέκα εκατομμύριων, εννοώ πληθυσμού, να δώσει ένα εκατομμύριο, θα ήταν υπέροχο. Γι’ αυτό και δίνουμε πολλά περισσότερα χρήματα, μικρότερα ποσά, σε πάρα πολύ κόσμο. Φεύγεις κόσμος με πάρα πολλά λεφτά από τον εκατομμυριούχο».

Συνεχίζοντας την απάντηση του για τον «Εκατομμυριούχο» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε «αλλά λένε “μα πώς μπορεί να είναι εκατομμυριούχος;”. Μα, δεν μπορείς να δώσεις ένα εκατομμύριο ευρώ κάθε μέρα σε ένα παιχνίδι στην Ελλάδα, δεν μπορείς. Μακάρι να μπορούσαμε να δώσουμε μεγαλύτερα ποσά, αλλά δεν βγαίνει. Πρέπει να πούμε την αλήθεια, δεν βγαίνει».

Κλείνοντας την απάντησή του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ζήτησε να μην γίνονται συγκρίσεις ανάμεσα στην ελληνική εκδοχή του «Εκατομμυριούχου» και αυτές των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας λέγοντας «δεν συγκρίνονται αυτά τα πράγματα. Μιλάμε για άλλες αγορές».

Διαβάστε επίσης:

Επέστρεψε μετά από 22 χρόνια στον «Εκατομμυριούχο»: «Παίζω μόνο για τη μνήμη της μητέρας μου» (vid)