MEDIA

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Στην ηλικία μου ακούω ψαλμωδίες και τρώω κόλυβα

Βλαδίμηρος Κυριακίδης
Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Γιάννης Μπέζος και Παναγιώτης Γιαννάκης έκαναν δηλώσεις με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Θεσμοφοριάζουσες»
INTIME/Φωτογραφία αρχείου

Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Γιάννης Μπέζος και Παναγιώτης Γιαννάκης έκαναν δηλώσεις με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Θεσμοφοριάζουσες»

Για τη ζωή, του τη σύζυγό του και τα μπουζούκια μίλησε μεταξύ άλλων ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Θεσμοφοριάζουσες» το βράδυ της Πέμπτης στο Κηποθέατρο Παπάγου.

«Έχω πάθει σεντόνι, αλλά νόμιζα ότι το έχουν πάθει οι άλλοι. Η γυναίκα μου την θαυμάζω, μετά από τόσα χρόνια, τι άλλο να κάνω. Βαριόμουν το σχολείο, δεν είχα καμία σχέση με τα μαθήματα. Στην ηλικία μου ακούω ψαλμωδίες και τρώω κόλυβα. Στα μπουζούκια έχω πάει μόνο μεθυσμένος, δεν τα αντέχω», είπε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Μπέζος απάντησε στο ερώτημα αν του έχουν ζητήσει να πολιτευθεί: «Ο καθένας βλέπει αυτό που του αξίζει. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να βλέπουν ανοησίες, είναι ίδιο με αυτό που βλέπουν. Η κωμωδία ασχολείται με συμπεριφορές, όχι με πρόσωπα και ελαττώματα. Υπάρχουν πάρα πολλοί ψευτολαϊκοί, τους καταλαβαίνουμε μετά από χρόνια. Μου έχουν προτείνει αρκετές φορές να πολιτευτώ, αλλά είμαι ακατάλληλος για τέτοια».

Στην πρεμιέρα βρέθηκε και ο Παναγιώτης Γιαννάκης ο οποίος εκτίμησε για τον Γιάννη Μπέζο ότι «θα μπορούσε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μπάσκετ».