MEDIA

Με εκπλήξεις η πρωινή ενημερωτική ζώνη των καναλιών - Οι μεταγραφές που αλλάζουν τις ισορροπίες

Με εκπλήξεις η πρωινή ενημερωτική ζώνη των καναλιών  - Οι μεταγραφές που αλλάζουν τις ισορροπίες
Pixabay

Πολλές αλλαγές φέρνει η νέα τηλεοπτική σεζόν στην πρωινή ενημερωτική ζώνη – Το Newsbomb.gr σας αποκαλύπτει τα νέα πρόσωπα και τις αποχωρήσεις

Εδώ και αρκετό διάστημα όλα τα κανάλια έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό τους ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Ανανεώσεις συμβολαίων, μεταγραφές και αποχωρήσεις περιλαμβάνει το «μενού», με το κάθε κανάλι να προσπαθεί να κερδίσει το «στοίχημα» και να κυριαρχήσει στην πρωινή ενημερωτική ζώνη.

Ας ξεκινήσουμε με τον «βασιλιά» της ενημέρωσης κάθε πρωί, Γιώργο Παπαδάκη. Ο έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής θα βρεθεί για 31η σεζόν στο «τιμόνι» της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», έχοντας όμως δίπλα του τη Μαρία Αναστασοπούλου η οποία αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ.

Στο κανάλι του Φαλήρου προχώρησαν σε ηχηρή μεταγραφή, καθώς τη θέση της Αναστασοπούλου στο πλευρό του Δημήτρη Οικονόμου, θα πάρει ο Άκης Παυλόπουλος, που αποχαιρέτησε το OPEN.

Πάμε τώρα στο κανάλι της Παιανίας, όπου εκεί θα γίνουν ριζικές αλλαγές στην πρωινή ζώνη. Το «δίδυμο» της καθημερινής ενημέρωσης Παυλόπουλος – Ρέβη «έσπασε», με τον πρώτο να πηγαίνει στον ΣΚΑΙ όπως γράψαμε παραπάνω, ενώ νεαρή δημοσιογράφος θα μετακινηθεί στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, έχοντας στο πλευρό της τον Βασίλη Τσεκούρα.

Τώρα το κενό που άφησε πίσω του το παραπάνω «δίδυμο», θα καλύψουν οι Μάνος Νιφλής και Χρύσα Φώσκολου, η οποία αποχαιρέτησε τον ΑΝΤ1 και το «Καλημέρα Ελλάδα». Η εκπομπή τους θα ξεκινάει στις 5 το πρωί και θα διαρκεί δύο ώρες και στη συνέχεια τη σκυτάλη φαίνεται πως θα πάρει ένα ισχυρό «δίδυμο».

Ο Παναγιώτης Στάθης που αποχώρησε από τον ΑΝΤ1, έδωσε τα χέρια με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη και σίγουρα θα είναι το ένα από τα δύο πρόσωπα της εκπομπής, ενώ μαζί του αναμένεται να βρίσκεται ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο οποίος μεν δεν έχει υπογράψει ακόμα, όμως βρίσκεται πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία.