MEDIA

Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Τα spoiler του Μαθιού και της Στέλλας

Σασμός - Επόμενα επεισόδια: Τα spoiler του Μαθιού και της Στέλλας
Το ενδιαφέρον για τη συνέχεια του «Σασμού» παραμένει αμείωτο.
Glomex

Σασμός spoiler: Ο Μαθιός και η Στέλλα αποκάλυψαν τι συμβαίνει στο αστυνομικό τμήμα του Φραγκιαδάκη.

Η σειρά του «Σασμού» που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό τη φετινή χρονιά, αναμένεται να σημειώσει μεγάλη επιτυχία στον β΄κύκλο που θα παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας τη νέα σεζόν.

Αν και βρισκόμαστε στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού τα γυρίσματα της σειράς του Alpha συνεχίζονται κανονικά, με τους πρωταγωνιστές να βρίσκονται στις θέσεις τους, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για τα νέα επεισόδια του Σεπτέμβρη.

Αυτή τη φορά, ο Δημήτρης Λάλος, ο «Μαθιός», ήταν εκείνος που προχώρησε σε αποκαλύψεις για τις εξελίξεις στο σίριαλ.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στα stories της, πόζαρε στο αστυνομικό τμήμα, μαζί με τους Δημήτρη Ήμελλο, Μαρία Τζομπανάκη, Ορφέα Αυγουστίδη, Γιώργο Αμούτζα και Ευγενία Σαμαρά, ενώ μαζί τους, φορώντας το νυφικό της, είναι και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Όπως προκύπτει από τη φωτογραφία, αυτή αναμένεται να είναι μια σκηνή που θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του β’ κύκλου, καθώς οι πρωταγωνιστές φορούν τα ρούχα που φορούσαν στην τελευταία σκηνή, όπου ο Αντώνης Φραγκιαδάκης συλλαμβάνει τον «Μαθιό» ως ύποπτο για τον θάνατο του «Άγγελου», την ώρα που εκείνος κατευθύνεται προς την εκκλησία για να παντρευτεί την αγαπημένη του «Βασιλική».

Ως εκ τούτου, η «Βασιλική», ντυμένη νύφη και αφού έχει μάθει τις εξελίξεις σχετικά με τον μέλλοντα σύζυγό της, σπεύδει στο αστυνομικό τμήμα για να τον δει και να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει.

Η Ευγενία Σαμαρά, η δικηγόρος «Στέλλα», της οικογένειας των Βρουλάκηδων, ανέβασε story στο Instagram από τα γυρίσματα.