MEDIA

Πέτρος Τατσόπουλος: Σώθηκε από θαύμα - Περιγράφει το «αόρατο» πρόβλημα υγείας που πέρασε

Πέτρος Τατσόπουλος: Σώθηκε από θαύμα - Περιγράφει το «αόρατο» πρόβλημα υγείας που πέρασε
GLOMEX

Ο Πέτρος Τατσόπουλος μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή αλλά και το παιχνίδι της μοίρας που τον έσωσε

Ο Πέτρος Τατσόπουλος παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του Open «Εμείς». Μίλησε για τους θετούς γονείς, την περιπέτεια της υγείας του και την πολιτική.

Ο γνωστός συγγραφέας πριν κάποια χρόνια κατά τη διάρκεια συζήτησης με άλλους πολιτικούς «στον αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής είχε ένα πολύ σοβαρό περιστατικό υγείας. Στο σημείο τότε έτυχε να βρίσκεται και ο πλαστικός χειρουργός Γιάννης Λύρας, ο οποίος του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και του έκανε ανάνηψη για 15 λεπτά μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο.

«Όταν βρίσκεσαι τόσο κοντά στο θάνατο, πρώτα από όλα ευγνωμονείς τους ανθρώπους που σε κράτησαν στη ζωή, τους γιατρούς. Αν πέθαινα, που ήταν εξαιρετικά πιθανό στη συγκεκριμένη ασθένεια που τη λένε «σιωπηλό δολοφόνο», το ανεύρυσμα αορτής, κανένας δεν τους απέδιδε την ευθύνη. Δεν υπήρχε κανένας λόγος για να μην κάνουν τυπικά, διεκπεραιωτικά τη δουλειά τους. Την έκαναν με αυταπάρνηση, για αυτό είμαστε τώρα εδώ και συζητάμε» ανέφερε ο κ. Τατσόπουλος.

«Ήταν δύο τρεις μήνες μετά από τις τελευταίες εκλογές, που είχα κατέβει υποψήφιος αλλά δεν νομίζω ότι είχε σημασία. Με χτύπησε στον αέρα, στη μέση μιας συζήτησης για το μεταναστευτικό κι η συζήτηση ήταν ήπια» πρόσθεσε στη συνέχεια ο συγγραφέας.

«Η πολιτική έχει αρρωστήσει πολλούς ανθρώπους, που βγήκαν με έλκος, με καρδιακά προβλήματα κ.ά.» κατέληξε.