MEDIA

Love Island: Η νέα προσθήκη, το «μαύρο δάκρυ» της Μαρίας, οι έρωτες και η... αγκαλιά παρηγοριάς

Love Island: Η νέα προσθήκη, το «μαύρο δάκρυ» της Μαρίας, οι έρωτες και η... αγκαλιά παρηγοριάς
Η Ξανθιά την Τενρίφης θεωρεί πως ο Αργύρης την μειώνει με την συμπεριφορά του και μετάνιωσε που άφησε τον Θοδωρή.
Glomex

Οι σχέσεις μεταξύ των παικτών του Love Island αναπτύσσονται καθημερινά. Οι πρώτοι έρωτες και τα πρώτα φιλιά είναι γεγονός, ενώ δεν λείπουν και οι μεγάλες ανατροπές...

Tο βράδυ του Σαββάτου είδαμε ακόμα ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του «Love Island». Οι σχέσεις μεταξύ των παικτών αναπτύσσονται και αλλάζουν σχεδόν σε καθημερινή βάση. Οι πρώτοι έρωτες και τα πρώτα φιλιά είναι γεγονός, ενώ δεν λείπουν και οι εκπλήξεις της παραγωγής.

Στο 7ο επεισόδιο του «Love Island» οι παίκτες ξεκίνησαν την ημέρα τους με γυμναστική. Μάλιστα, ο Κόρκας και ο Γεωργίου το έριξαν στις ασκήσεις και τα βάρη το πρωί για να εκτονωθούν από την ένταση. Στη συνέχεια, οι παίκτες ξεκίνησαν τις αναμενόμενες συζητήσεις τους. Ένα μήνυμα, όμως, που έλαβε η Χριστίνα τους «τίναξε σαν ελατήριο». Αυτό ήταν και το επόμενο συναρπαστικό παιχνίδι, που πραγματοποιήθηκε στην Τενερίφη.

Στο νέο παιχνίδι του «Love Island», οι άντρες έπρεπε να μείνουν ακίνητοι και οι γυναίκες έπιαναν το σώμα τους χωρίς να τους βλέπουν και τους βαθμολογούσαν. Νικητές της δοκιμασίας ανακυρήχθηκαν οι Γιώργος Κόρκας και Αλέξανδρος Κώτσης.

Οι εκπλήξεις στο «Love Island» συνεχίζονται. Στο χθεσινό επεισόδιο είχαμε ακόμα μία μεγάλη έκπληξη, καθώς ένας νέος παίκτης μπήκε στην βίλα και αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στο παιχνίδι. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Αβραμόπουλο, ο οποίος είναι προπονητής windsurf. Ο νέος παίκτης δήλωσε πως πιστεύει θα τα έβρισκε με την Κλαούντια στο επικοινωνιακό κομμάτι.

Ωστόσο, στο «Love Island» υπάρχει και ένα ζευγάρι που δεν έχει ταιριάξει καθόλου, πρόκειται για την Μαρία και τον Αργύρη. Μάλιστα η Θεσσαλονικιά πλάνταξε στο κλάμα κατά την διάρκεια της συνομιλίας που είχε με την Ηλιάνα. Η Μαρία θεωρεί πως ο Αργύρης την μειώνει με την συμπεριφορά του και μετάνιωσε που άφησε τον Θοδωρή.

Πανικός με νέο ακατάλληλο πλάνο της Κλαούντια

Αποκαλυπτικά πλάνα τράβηξε για ακόμα μια φορά ο σκηνοθέτης του Love Island, αφού στο τελευταίο χρονικά επεισόδιο του ριάλιτι είδαμε… την πίσω όψη της Αναστασίας, την ώρα που ήταν ξαπλωμένη μπρούμυτα με μαγιό.

Αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού το Love Island μας έχει συνηθίσει σε τέτοια πλάνα. Το πλάνο δεν πέρασε ασχολίαστο καθώς σχολιάστηκε αρκετά από το Twitter.

Ξέσπασαν σε κλάματα αγκαλιασμένοι ο Γιώργος Γεωργίου και η Ιωάννα

Κάθε μέρα και πιο κοντά έρχονται μέρα με τη μέρα οι παίκτες του Love Island και αυτό το είδαμε και στο αποψινό επεισόδιο του ριάλιτι. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τζανή μπορεί να χωρίστηκε με τον Γιώργο Κόρκα εξαιτίας της Κλαούντια αλλά οι κανόνες του ριάλιτι της αγάπης την οδήγησαν στην αγκαλιά του Γιώργου Γεωργίου.

Κάτι που βέβαια, όπως είδαμε στο επεισόδιο του Σαββάτου, δεν ήθελε ούτε εκείνη αλλά ούτε εκείνος. Έτσι, αμέσως μετά τα νέα ταιριάσματα, ο Γιώργος Γεωργίου έσπευσε να βρεθεί κοντά στη νέα παρτενέρ του. «Αυτό που θέλω να σου πω, επειδή σε είδα πως στενοχωρήθηκες και είναι λογικό, είναι να μη σε παίρνει τόσο πολύ από κάτω. Με τον Γιώργο θα είστε μαζί όλη την μέρα»

«Αυτή τη στιγμή νιώθω απογοήτευση που πρέπει να συνυπάρχω με άτομα σαν την Κλαούντια. Αυτό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε μένα και τον Γιώργο Κόρκα δεν θεωρώ ότι θα χαλάει», είπε η Ιωάννα Τζανή στην κάμερα του Love Island.

Τα σχόλια στο Twitter

Το βράδυ του Σαββάτου το Twitter πήρε «φωτιά» αφού οι χρήστες σχολίασαν τους παίκτες, τα ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί, τη νέα προσθήκη, αλλά και έκαναν επικά σχόλια για όσα βλέπουμε στο ριάλιτι αγάπης.

Σχετικές ειδήσεις

Love Island: Έξαλλη η Ιωάννα - «Ο κόσμος βλέπει τι κάνεις και θα φας κράξιμο έξω»

Love Island: Θέμα DNA η ομορφιά στην οικογένεια του Αλέξανδρου Κώτση! Δείτε τον κούκλο αδελφό του!

Love Island: Τα νέα ζευγάρια και ο single που θα αποχωρήσει από το παιχνίδι