MEDIA

Η Ελένη Μενεγάκη θυμάται την ιστορία με τον λούτσο: «Τι να ξέρω κι εγώ τότε 25 χρονών»

Η Ελένη Μενεγάκη θυμάται την ιστορία με τον λούτσο: «Τι να ξέρω κι εγώ τότε 25 χρονών»
GLOMEX

Η Ελένη Μενεγάκη θυμάται την ξεκαρδιστική ιστορία με τον λούτσο

Πρεμιέρα έκανε το «Fishy» το απόγευμα της Κυριακής (09/10) με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Ο ηθοποιός έκανε πρώτη στάση στην Άνδρο και εκεί υποδέχθηκε στο σκάφος του, την Ελένη Μενεγάκη.

Μετά από μια περιπέτειά τους στη θάλασσα οι δυο τους έκατσαν και θυμήθηκαν παλιές καλές στιγμές της παρουσιάστριας στην τηλεόραση. Μία από αυτές και ο «λούτσος» το ψάρι, το οποίο η Ελένη Μενεγάκη δε φάνηκε να γνωρίζει.

«Αυτό το ψάρι δεν το ήξερα μέχρι που το είχε μαγειρέψει τότε η κα Βέφα Αλεξιάδου. Τι να ξέρω κι εγώ τότε, 25 χρονών… Τι ψάρια να ξέρω, τα πιο γνωστά! Ούτε είχα δώσει σημασία όταν το μαγείρεψε η κα Βέφα! Είχα κάνει την ερώτηση, μου φάνηκε αστείο. Όταν ήρθε καλεσμένος ο Θέμος Αναστασιάδης ένα μήνα μετά περίπου, ήρθε φέρνοντας μία σακούλα με ένα λούτσο και λέει “να τος, Ελένη, αυτός είναι! Αυτός που αναρωτιόσουν!”», είπε αρχικά η παρουσιάστρια γελώντας.

Πρόσθεσε μάλιστα πως με αυτή την ατάκα «Ακόμα και σήμερα ξεκαρδίζομαι με οτιδήποτε έχει να κάνει πιο πειραγμένο. Τότε; Τότε νόμιζα πως μιλούσε μόνος του στην εκπομπή, εγώ δεν πρέπει να του έκανα μισή ερώτηση! Έμεινε, 20 χρόνια τώρα ο λούτσος έχει γράψει ιστορία!».