MEDIA

Ράδιο Αρβύλα: Η πρεμιέρα, τα νέα τρέιλερ στον πλανήτη «Σάτιρα» - Πού πάει ο Εκατομμυριούχος;

Ράδιο Αρβύλα: Η πρεμιέρα, τα νέα τρέιλερ στον πλανήτη «Σάτιρα» - Πού πάει ο Εκατομμυριούχος;

Αποχαιρετούμε τον «Εκατομμυριούχο» και καλωσορίζουμε τους «Ράδιο Αρβύλα» από Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 20:00

Οι «Ράδιο Αρβύλα» επιστρέφουν από τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 20:00 στον ΑΝΤ1 και καλωσορίζουν το κοινό στη φετινή αποστολή τους στον πλανήτη «Σάτιρα».

Ο Αντώνης Κανάκης μαζί με τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση θα ανοίξουν κεραίες από το στούντιό τους στη Θεσσαλονίκη και θα λαμβάνουν σήματα από την πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική επικαιρότητα.

Θα σατιρίζουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, τους πάντες και τα πάντα, σαν να είναι από… άλλο πλανήτη.

Από Δευτέρα έως και Πέμπτη, η εκπομπή που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, θα συνεχίσει τη σαρωτική της πορεία για 16η σεζόν. Οι «Ράδιο Αρβύλα» θα θέσουν και πάλι σε τροχιά το πιο ξεχωριστό Top 20 του γαλαξία, βάζοντας σε ανοιχτή ακρόαση όλα όσα μοιάζουν με επιστημονική φαντασία, αλλά αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητάς μας!

Για τη φετινή σεζόν οι «Ράδιο Αβρύλα» ετοίμασαν δύο τρέιλερ από τον πλανήτη τους.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» έρχονται ο «Εκατομμυριούχος» φεύγει

Για να χωρέσουν οι «Ράδιο Αρβύλα» στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 έπρεπε σύμφωνα με τους υπεύθυνους κάποια εκπομπή να «παγώσει». Και ο κλήρος έπεσε... στον «Εκατομμυριούχο» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το παιχνίδι γνώσεων θα σταματήσει μέχρι και την άνοιξη του 2023 και θα δώσει τη θέση του στη σατιρική εκπομπή που θα εκπέμπει όπως τόσα χρόνια από Θεσσαλονίκη.

Η απόφαση αυτή ήρθε στην προσπάθεια «στοίχημα» ο ΑΝΤ1 να «χτυπήσει» τον ανταγωνισμό στην τηλεθέαση

Μια δεύτερη σκέψη φαινόταν να είναι ο «Εκατομμυριούχος» να μετακινηθεί το Σαββατοκύριακο αλλά απορρίφθηκε, καθώς τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει το «Family game», το οποίο θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και το «Rouk Zouk special» θα προβάλλεται όπως πέρυσι κάθε Κυριακή στις 20:00.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκαθαρίζει τι ισχύει για το κόψιμο του «Εκατομμυριούχου»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε το πρωί της Τρίτης (11/10) μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον SFERA 102,2 για τα όσα έχουν ακουστεί όλες αυτές τις ημέρες περί «παγώματος» του «Εκατομμυριούχου» επειδή επιστρέφουν οι «Ράδιο Αρβύλα» στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν υπήρξε κάποια κόντρα ανάμεσα στις δύο εκπομπές και πως από την αρχή η συμφωνία στο κανάλι του Αμαρουσίου ήταν ότι ο «Εκατομμυριούχος» θα γέμιζε τα κενά που θα δημιουργούσε το «Ράδιο Αρβύλα».

«Όταν ξεκίνησε ο "Εκατομμυριούχος", ξεκίνησε με τη λογική ότι όταν επιστρέψει η "Αρβύλα" θα σταματήσει ο "Εκατομμυριούχος". Οπότε δεν είχα κανένα πρόβλημα. Εμείς έπρεπε να κάνουμε το κενό εκείνης της ώρα από το Πάσχα πέρσι και μετά. Και έγινε με τέτοια επιτυχία. Γιατί πρέπει να δημιουργούμε εντάσεις από το πουθενά; Ο "Εκατομμυριούχος" πήρε παραγγελία για άλλα 100 επεισόδια χωρίς καβγάδες και εκτοπίσματα», τόνισε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.