MEDIA

Γιώργος Λιάνης: «Όποια γυναίκα μού ζήτησε γάμο, τον έκανα»

Γιώργος Λιάνης: «Όποια γυναίκα μού ζήτησε γάμο, τον έκανα»
Eurokinissi

Ο Γιώργος Λιάνης αποκάλυψε ότι είχε σχέση με τη Ρένα Κουμιώτη

Ο Γιώργος Λιάνης έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τη τη νέα σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» αλλά και για την αγάπη του στο γυναικείο φύλο.

«Δέχθηκα με χαρά την πρόταση για τη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”, είμαι στην κυριολεξία η δεκαετία του ’80. Το “Όνειρο” δεν είναι απλώς ένα σκυλάδικο, είναι ένας διαταξικός χώρος, όπου πάνε όλοι.», είπε αρχικά.

Σχετικά με τους γάμους και την οικογένεια ο ίδιος δήλωσε: «Είμαι πολύ ερωτευμένος με μια γυναίκα που ήταν στη ζωή μου κοντά 30 χρόνια. Ευχαρίστως θα παντρευόμουν ξανά. Όποια γυναίκα μού ζήτησε γάμο, τον έκανα. Εάν η σύντροφός μου τώρα μου ζητούσε παιδί, θα το έκανα. Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. Δεν ήμουν καλός πατέρας, γιατί η φιλοδοξία μου για τη δημοσιογραφία νίκησε τα πάντα».

Αποκάλυψε μάλιστα ο κ. Λιάνης: «Συνδέθηκα με πολλές λαϊκές τραγουδίστριες. Είχα σχέση με τη Ρένα Κουμιώτη, μαθαίνετε και κάτι καινούργιο. Επίσης παντρεύτηκα λαϊκή τραγουδίστρια, τη Λιζέττα Νικολάου».

Τέλος αναφέρθηκε στη γνωριμία της Πάολας με τον αείμνηστο Μίκη Θεοδωράκη. «Όταν γνώρισα την Πάολα στον Θεοδωράκη, μου είπε “την άκουσα, είναι ωραία λαϊκή φωνή αλλά μην τα πει όλα”. Και του έγραψε ένα σημείωμα η Πάολα και του λέει “κύριε Μίκη, αγαπημένε μου Μίκη, αν δεν τα πει η γενιά η δική μου αυτά τα τραγούδια, πώς θα πάνε στην επόμενη;”. Και της απαντάει ο Θεοδωράκης “Πες τα όλα”», κατέληξε.