MEDIA

Μαρίζα Ρίζου: «Με τον Χρήστο Μάστορα έχω τσακωθεί σε ένα γύρισμα»

Μαρίζα Ρίζου: «Με τον Χρήστο Μάστορα έχω τσακωθεί σε ένα γύρισμα»

Η Μαρίζα Ρίζου για το Xfactor και τις σχέσεις της με την κριτική επιτροπή

Η Μαρίζα Ρίζου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή DOT και μίλησε για την εμπειρία της στην κριτική επιτροπή του X-Factor.

Με χαρά είπε ότι η ίδια θα ήθελε να ξαναζήσει αυτή την εμπειρία, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον συνάδελφό της Στέλιο Ρόκκο με τον οποίο ένιωθε πιο κοντά από όλους ενώ επίσης παραδέχθηκε τον τσακωμό της στο X-Factor με τον Χρήστο Μάστορα.

«Στο X-Factor ήμουν γνωμοδότης, έλεγα απλώς τη γνώμη μου. Η λέξη κριτής έχει κάτι αποδοκιμαστικό, το οποίο δεν θα ήθελα να έχω ποτέ. Σε αυτές τις καρέκλες που καθόμασταν ακόμα και η Ella Fitzgerald να καθόταν και o Freddie Mercury και ο Frank Sinatra, δεν πιστεύω ότι κανένας μπορεί να πει για κανέναν εάν κάνει για τη μουσική ή δεν κάνει. Ποιος είσαι εσύ για να κόψεις τα φτερά ενός ανθρώπου ή να του πεις ότι κάνεις ή δεν κάνεις;» είπε αρχικά η Μαρίζα Ρίζου.

«Στη διάρκεια του παιχνιδιού βρέθηκα σε άβολες καταστάσεις για την ψυχή μου. Τις χειρίστηκα με ευγένεια, θεωρώ. Αυτό που έκανα ήταν να εστιάζω στη χαρά. Εγώ με τον Χρήστο έχω τσακωθεί σε ένα γύρισμα, επειδή έχουμε κανονική σχέση, ανθρώπινη. Είχαμε αβολοσύνες και μεταξύ μας μέχρι να γνωριστούμε αλλά αγαπηθήκαμε και γνωριστήκαμε ουσιαστικά», πρόσθεσε στο τέλος