MEDIA

Γιώργος Καραμίχος: «Έπαθα συγκοπή, έπεσα και σακάτεψα το πρόσωπό μου»

Γιώργος Καραμίχος: «Έπαθα συγκοπή, έπεσα και σακάτεψα το πρόσωπό μου»

Ο ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες συνεργασίες, για τον ρόλο του ως παρουσιαστής, αλλά και για την περιπέτεια της υγείας του.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος που φέτος δοκιμάζεται στον ρόλο του παρουσιαστή. Ο ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες συνεργασίες, αλλά και για την περιπέτεια της υγείας του.

«Το διασκεδάζω, για αυτό είπα και ναι στην παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσω αύριο, αν θα παρουσίαζα ζωντανή εκπομπή. Μου έχουν γίνει προτάσεις να παρουσιάσω και εκπομπές και τηλεπαιχνίδια και να είμαι σε επιτροπές» είπε στο MEGA, για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει.

Στη συνέχεια, μίλησε για την υποκριτική, αλλά και για τις συνεργασίες που έχει μετανιώσει: «Καταλαβαίνουμε από τον δρόμο αν πηγαίνει καλά κάτι που κάνουμε, από τον φούρνο, από την λαϊκή αγορά. Κάποιες επιλογές και συνεργασίες με έχουν πονέσει και έχω μετανιώσει, έχω περάσει δύσκολα».

Μεταξύ άλλων και το εγκώμιο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για τη νέα του σειρά «Maestro» σχολιάζοντας: «Στην Αμερική κάναμε παρέα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, είδα το "Maestro" και είναι μαγική η εικόνα και οι ερμηνείες».

Τέλος, ο Γιώργος Καραμίχος αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: «Η χρονιά μού επεφύλασσε πολλές ανατροπές και "απώλειες", προσωπικές συγκρούσεις. Το τελευταίο κομβικό σημείο είναι ότι πριν 4 χρόνια έπαθα συγκοπή, λιποθύμησα και σακάτεψα και το πρόσωπό μου. Προσπάθησα να το παίξω υπερήφανος βλάχος και την πάτησα».

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Καραμίχος: Στην Αμερική δούλευα πορτιέρης και έκανα μασάζ

Έχεις δει πόσο μοιάζει ο Γιώργος Καραμίχος με τα 2 παιδιά του;

Πασίγνωστος ηθοποιός αναλαμβάνει εκπομπή στην ΕΡΤ