MEDIA

Εκπομπές που κόπηκαν νωρίς τη φετινή σεζόν

Εκπομπές που κόπηκαν νωρίς τη φετινή σεζόν

Ο  τηλεοπτικός χρόνος… είναι χρήμα.

Ο ανταγωνισμός, τη φετινή χρονιά, είναι σκληρός και όλα τα προγράμματα προσπαθούν να κερδίσουν τους τηλεθεατές. Υπάρχουν, όμως, εκπομπές που δεν τα καταφέρνουν και τα στελέχη των καναλιών αποφασίζουν το πρόωρο τέλος τους καθώς ο τηλεοπτικός χρόνος… είναι χρήμα!

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η εκπομπή «Εμείς» του OPEN. Το μεσημέρι της Τρίτης, με μία λιτή αλλά περιεκτική ανακοίνωση, το κανάλι ανακοίνωσε ότι το μαγκαζίνο «κόβεται» για λόγους τηλεθέασης. «Το OPEN ανακοινώνει την ολοκλήρωση του κύκλου προβολής της ζωντανής καθημερινής εκπομπής “Εμείς” με την Ίνα Ταράντου, την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εξαίρετη δημοσιογράφο και την αξιόλογη ομάδα της για την άοκνη προσπάθεια, διάθεση και εργασία στο να χτιστεί ένα πρόγραμμα με χαρακτήρα ξεχωριστό, που όμως δεν έτυχε της προσδοκώμενης αποδοχής», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Στο μετερίζι του ΣΚΑΪ, ένα από τα πολυσυζητημένα πρότζεκτ αποχαιρέτισε νωρίς τους τηλεθεατές. Το «Love Island» μπορεί να ξεκίνησε με πολλές προσδοκίες στη συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου, και με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, όμως το αποτέλεσμα στους πίνακες της Nielsen δεν ήταν το αναμενόμενο. Το ριάλιτι σχέσεων ολοκλήρωσε νωρίτερα την πορεία του, συγκεκριμένα το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στη βραδινή ζώνη. Τα στελέχη έριξαν στην αρένα ξένες ταινίες, μέχρι φυσικά να επανέλθει το «Survivor All Star» με τον Γιώργο Λιανό και ένα team με εκλεκτούς παίκτες προηγούμενων χρόνων.

Στη λίστα με τις εκπομπές που δεν «έβγαλαν τη σεζόν» και το Πρώτο Δελτίο του ΑΝΤ1, που έβγαινε στον αέρα πριν το «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου. Τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου, έπειτα από αξιολόγηση του υψηλού κόστους, αποφάσισαν να μην συνεχίσουν το ενημερωτικό πρότζεκτ με τον Γιώργο Γρηγοριάδη και την Ηρώ Ράντου κατά το οποίο παρουσιάζονταν όλα τα μεγάλα θέματα της ημέρας μέσα από αναλύσεις και ζωντανές συνδέσεις. Οι δύο δημοσιογράφοι, πλέον, αξιοποιούνται στο δυναμικό του σταθμού.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε ακόμα:

Τηλεθέαση: Οι δυνατοί παίκτες της βραδινής ζώνης –Τι έκανε το Μουντιάλ

Τηλεθέαση-Κυριακή: Χωρίς αντίπαλο «παίζουν μπάλα» οι σειρές του MEGA