MEDIA

Θοδωρής Ρωμανίδης: Έχω παίξει με μανεκέν, τράβηξα τα πάνδεινα

Θοδωρής Ρωμανίδης: Έχω παίξει με μανεκέν, τράβηξα τα πάνδεινα
Ο Θοδωρής Ρωμανίδης
Glomex

Ο Θοδωρής Ρωμανίδης αναφέρθηκε στα μοντέλα και τους influencers που επιλέγουν να ασχοληθούν με την υποκριτική καθώς και τα εξευτελιστικά ποσά που του έχουν προτείνει για να παίξει σε σειρές και διαφημίσεις

Για όλα μίλησε ο Θοδωρής Ρωμανίδης στην κάμερα του πρωινού του OPEN. Με αφορμή τη συμμετοχή στην καθημερινή σειρά του OPEN, «Έρωτας φυγάς» παραχώρησε συνέντευξη ο Θοδωρής Ρωμανίδης στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και την δημοσιογράφο Νάντια Ριγάτου.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα μοντέλα και τους influencers που επιλέγουν να ασχοληθούν με την υποκριτική καθώς και τα εξευτελιστικά ποσά που του έχουν προτείνει για να παίξει σε σειρές και διαφημίσεις.

«Δεν είμαι ανοιχτός σε αυτό. Κακά τα ψέματα έχω παίξει σε επιθεωρήσεις, όπου ερχόντουσαν και κάποια μανεκέν. Τραβάς τα πάνδεινα, διότι δεν ξέρουν πώς να σταθούν, δεν ξέρουν να μιλήσουν, να ατακάρουν, πρέπει στις πρόβες να τους δείχνεις.

Ας πάνε σε μία σχολή» δηλώνει ο ηθοποιός για τους influencers στο θέατρο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν αναφέρεται στον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον οποίο συμπαθεί.

Έχει αρνηθεί να συμμετάσχει σε σήριαλ λόγω εξευτελιστικού χρηματικού ποσού; Ο Θοδωρής Ρωμανίδης απαντά: «Όχι μόνο σε σήριαλ αλλά και σε διαφήμιση. Με παίρνουν και μου λένε η τιμή είναι αυτή. Το κλείνω, ούτε γεια. Με ξαναπαίρνουν και μου λένε έκλεισε η γραμμή. Τους λέω δεν έκλεισε η γραμμή, σου το έκλεισα εγώ».

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube