MEDIA

Μαρία Μπεκατώρου: Το «ευχαριστώ» του Νίκου Μουτσινά που τη συγκίνησε

Μαρία Μπεκατώρου: Το «ευχαριστώ» του Νίκου Μουτσινά που τη συγκίνησε
Glomex/ΣΚΑΪ

Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μια ατάκα του παρουσιαστή τη συγκίνησε.

Για την επαγγελματική της σταδιοδρομία, την προσωπική της ζωή αλλά και τις σχέσεις με τους ανθρώπους μίλησε η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» και παραχώρησε μια διαφορετική συνέντευξη στον Νίκο Μουτσινά.

Μάλιστα, αποκάλυψε αρκετές άγνωστες λεπτομέρειες από το πρόσφατο, αλλά και το μακρινό, παρελθόν της καριέρας της. Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα της για το «The Chase», που παρουσιάζει τώρα στο Mega, λέγοντας πως στην αρχή δεν καταλάβαινε καθόλου το παιχνίδι.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να την ευχαριστήσει για τη στάση της, την περίοδο που είχε χάσει τη μητέρα του, με τη Μαρία Μπεκατώρου να συγκινείται από τα λόγια του.

Η παρουσιάστρια μίλησε για την πρώτη μεγάλη πρόταση που της έγινε, αναφέροντας πως όταν την πήρε στα χέρια της σκεφτόταν αν θα φύγει από το ΤΗΛΕΑΣΤΥ, γιατί δεν ήθελε να στενοχωρήσει τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τη σύζυγό του.

Επιπλέον, υποστήριξε πως ποτέ δεν ενοχλήθηκε από τη σάτιρα. «Δεν ένιωσα να με προσβάλουν ο Θέμος ή οι Ράδιο Αρβύλα», είπε μεταξύ άλλων.

Η Μαρία Μπεκατώρου έκλεισε τη συνέντευξη λέγοντας «Νίκο Μουτσινά θα σε αγαπάω για πάντα πάρα πολύ»!