MEDIA

Η Κατερίνα Καινούργιου παραμένει στον ALPHA – Η ανανέωση του συμβολαίου

Η Κατερίνα Καινούργιου παραμένει στον ALPHA – Η ανανέωση του συμβολαίου

Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου θα βρίσκεται και του χρόνου στο κανάλι με την εκπομπή «Super Κατερίνα».

«O ALPHA με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου. Η Κατερίνα με την αμεσότητα, το χαμόγελο, την αφοπλιστική της ειλικρίνεια, η ψυχή της αγαπημένης καθημερινής εκπομπής των 10.00, θα συνεχίσει να υποδέχεται τους τηλεθεατές στο super μαγκαζίνο, να τους ψυχαγωγεί και να τους ενημερώνει για όλα όσα συμβαίνουν. Η Κατερίνα Καινούργιου παραμένει στον ALPHA επιβεβαιώνοντας ότι οι επιτυχημένες σχέσεις είναι δυνατές στο χρόνο», ανέφερε η ανακοίνωση του καναλιού το απόγευμα της Πέμπτης.

Αρκετά πριν την ολοκλήρωση της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, το κανάλι θέλησε να γνωστοποιήσει τη συνέχεια της συνεργασίας του με την Κατερίνα και όχι τυχαία!

Την 25η Νοεμβρίου, ανήμερα της γιορτής της παρουσιάστριας, ο παραγωγός της εκπομπής και καλός της φίλος Νίκος Κοκλώνης της είχε προτείνει να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Συγκεκριμένα, όλο το σκηνικό έγινε on air με την ξανθιά οικοδέσποινα του ALPHA να δηλώνει: «Εννοείται πως θα το ανανεώσω. Ό,τι κι αν μου πει ο Νίκος, όπου κι αν μου πει».

Η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται ότι έχει βρει ένα μεγάλο τηλεοπτικό σπίτι, τόσο στον ALPHA όσο και στην παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη. Μάλιστα, η φετινή πορεία της εκπομπής «Super Κατερίνα» την δικαιώνει, αφού τερματίζει στην πρώτη θέση αρκετές ημέρες την εβδομάδα, ειδικά στο δυναμικό κοινό.

Παράλληλα, είναι ένα δυνατό brand name για τον σταθμό αφού έχει μεγάλη εμπορική δύναμη. Είναι γνωστό ότι κορυφαίες εταιρείες καλλυντικών και ρούχων επιλέγουν την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή του ALPHA για να διαφημιστούν.

Η συνεργασία, λοιπόν, συνεχίζεται και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον ποιες ακόμη από τις «αντίπαλες» της προαναφερθείσας θα βρεθούν του χρόνου στην ίδια θέση. Η εν λόγω ζώνη είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική και είναι πλέον δύσκολη υπόθεση το να κερδίζει ένα πρόσωπο την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών.