MEDIA

Καζάνι που βράζει η TV: Η Κατερίνα Καινούργιου, η Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας και τα πρωινά

Καζάνι που βράζει η TV: Η Κατερίνα Καινούργιου, η Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας και τα πρωινά

Η φάση των συζητήσεων και των ανανεώσεων συμβολαίων έχει ξεκινήσει για τους πρωταγωνιστές της πρωινής ζώνης με κάποιους όπως η Κατερίνα Καινούργιου να έχουν ανανεώσει ήδη. 

Βρισκόμαστε μόλις στα μισά της τηλεοπτικής χρονιάς, όμως τα στελέχη των καναλιών έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν σκέψεις για την επόμενη σεζόν. Μία από τις ζώνες που απασχολούν ιδιαίτερα είναι η πρωινή.

Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά «κομμάτια» στον προγραμματισμό των σταθμών, καθώς ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και το διαφημιστικό ενδιαφέρον μεγάλο. Έτσι, οι ιθύνοντες προσπαθούν να «κλειδώσουν» πρόσωπα και εκπομπές ώστε να βεβαιωθούν ότι η σεζόν 2023-2024 δεν θα τους φέρει εκπλήξεις που δεν επιθυμούν.

Πριν από λίγες ώρες, ο ALPHA ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κατερίνα Καινούργιου. Η ξανθιά παρουσιάστρια με την εκπομπή «Super Κατερίνα» έχουν χτίσει μία δυνατή σχέση με το κοινό και το τελευταίο την ανταμείβει με υψηλά ποσοστά και πρωτιές. Η KatKen θα συνεχίσει λοιπόν στην ίδια θέση και ζώνη, στις 10.00, παίρνοντας το lead in από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Πρόκειται για ένα ακόμη πρόσωπο που το κανάλι στηρίζει πολύ και όχι τυχαία. Εδώ και χρόνια, η οικοδέσποινα του «Happy Day» έχει αποδείξει τα αντανακλαστικά της και το ταλέντο που έχει να μεταπηδά από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία.

Κι ενώ στον ALPHA όλα φαίνονται και είναι τακτοποιημένα, στο MEGA υπάρχουν πολλές σκέψεις για το πώς θα πορευτούν την επόμενη χρονιά στην ίδια ζώνη. Τα στελέχη δικαίως επιθυμούν (καθώς η εκπομπή σαρώνει) το ενημερωτικό μαγκαζίνο «Κοινωνία ώρα MEGA» να διαρκεί περισσότερο. Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα συμβεί με το «Mega Καλημέρα» και το «Πάμε Δανάη!». Και οι δύο εκπομπές έχουν, καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, σκαμπανεβάσματα στους πίνακες της Nielsen και έτσι υπάρχουν πλάνα ανανέωσης. Μην ξεχνάμε ότι Ελεονώρα Μελέτη και Δανάη Μπάρκα βρίσκονται σε συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, καθώς τα συμβόλαιά τους λήγουν τον Ιούνιο.

Στον ΣΚΑΪ, η Φαίη Σκορδά παραμένει στη θέση της καθώς το συμβόλαιό της είναι σε ισχύ. Η παρουσιάστρια του «Πρωινού Μας» σίγουρα θα συζητήσει με τα στελέχη για το πώς θα πορευτούν, καθώς μέλημα και των δύο είναι οι τονωτικές ενέσεις.

Το πρώην τηλεοπτικό της ταίρι, ο Γιώργος Λιάγκας, θα συνεχίσει να λέει καλημέρα μέσα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής έχει συμβόλαιο σε ισχύ, ωστόσο δεν γνωρίζουμε ακόμη το τι θα συμβεί με το πάνελ του.

Στο μέτωπο του STAR, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου -όπως φαίνεται μέχρι αυτή τη στιγμή- θα συνεχίσουν με το «Breakfast@STAR». Το ζευγάρι έχει εξαιρετικές σχέσεις με τα στελέχη, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη είχαν δηλώσει: «Είναι πάρα πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε. Ωστόσο, όλοι οι οιωνοί είναι θετικοί… Εμείς έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα, ανθρώπους που μας πιστεύουν και έχουν επενδύσει».

Όσον αφορά στη Μπέττυ Μαγγίρα και το OPEN, το συμβόλαιό της λήγει τον Ιούνιο. Οι δύο πλευρές έχουν εξαιρετική επικοινωνία, το κανάλι θεωρεί ότι η παρουσιάστρια είναι ένα λαμπερό πρόσωπο που τα καταφέρνει αξιοπρεπέστατα στον ανταγωνισμό κι έτσι όλα έχουν θετικό πρόσημο.