MEDIA

Χριστίνα Παππά: Η εξομολόγηση για την πάθηση της εγγονής της

Χριστίνα Παππά: Η εξομολόγηση για την πάθηση της εγγονής της
instagram

Η Χριστίνα Παππά μίλησε για το πρόβλημα υγείας της εγγονής της αλλά και για την προσωπική της ζωή

Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα πρωινής εκπομπής του MEGA και μίλησε για την πάθηση της εγγονής της, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Αρχικά η ηθοποιός αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο Asia Express αποκαλύπτοντας πως εάν δεν την ταλαιπωρούσε ένα θέμα υγείας θα παρέμενε στο παιχνίδι. Μάλιστα δήλωσε υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων. «Εδώ κάνουν οι άνδρες, δεν θα κάνουν οι γυναίκες;», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια η Χριστίνα Παππά έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για τη πάθηση που ταλαιπωρεί τη μικρή της εγγονή και το τάμα που έκανε για εκείνη. «Ένιωσα ότι χάνω τη ζωή μου όταν έπαθε ατύχημα το παιδί μου και τώρα με το πρόβλημα υγείας της εγγονής μου. Έχω κάνει τάματα για το εγγόνι μου, ενδιαφέρθηκαν από όλα τα πανεπιστήμια του κόσμου για την πάθηση του», δήλωσε.

«Ο γιος μου ήταν καλύτερος από ότι θα μπορούσε να είναι μία μάνα. Για έναν ολόκληρο μήνα δεν βγήκε ούτε ένα λεπτό από το νοσοκομείο», ανέφερε για τον γιο της.

Εκτός της οικογένειας της η Χριστίνα Παππά μίλησε και για τη συντροφικότητα λέγοντας ότι θέλει έναν άνθρωπο να μοιράζεται πράγματα μαζί του: «Καλώς ή κακώς μονό νεότεροι άνδρες με φλερτάρουν, το κακό είναι ότι θέλουν και γάμο».

Τέλος η ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν έχει απιστήσει ποτέ, αλλά την έχουν απατήσει και συγκεκριμένα όταν βρήκε έναν σύντροφό της με άλλη γυναίκα στο διπλανό αυτοκίνητο.