MEDIA

Survivor All Star - Λιανός για Ασημίνα και Δαλάκα: «Bρέθηκαν στα χέρια μας στοιχεία»

Survivor All Star - Λιανός για Ασημίνα και Δαλάκα: «Bρέθηκαν στα χέρια μας στοιχεία»
Ο Ατζουν Ιλιτζαλί, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα.
Glomex

Ο Γιώργος Λιανός απάντησε για την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star.

Ο Γιώργος Λιανός το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης απάντησε για την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα, τονίζοντας πως η παραγωγή συγκέντρωσε όλα τα στοιχεία μετά τις κατηγορίες για χρήση κινητού τηλεφώνου.

«Η αλήθεια είναι πως βρήκαμε κάποια στοιχεία, αυτό δηλαδή που ανακοίνωσα και στο συμβούλιο. Ήταν μια συμφωνία που είχαν κάνει όλοι οι παίκτες με τον ίδιο τον Ατζούν πριν φύγουν από την Αθήνα, πως δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν παίκτη να επικοινωνήσει μέσω κινητού τηλεφώνου. Όλοι συμφώνησαν πως αν κάποιος παραβίαζε τον κανόνα, η τιμωρία θα ήταν η αποβολή από το παιχνίδι», ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Και συμπλήρωσε για την αποβολή των δύο γυναικών: «Ζητήσαμε λίγο χρόνο από τους παίκτες για να εξακριβώσουμε όλα τα στοιχεία και δυστυχώς βρέθηκαν στα χέρια μας στοιχεία. Ήταν ωραίες παίκτριες και χαλάει τώρα αυτό το πράγμα, Υπάρχει ένα προηγούμενο και όλοι πρέπει να έχουν τον νου τους», ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Σχετικές ειδήσεις

Νίκος Μουτσινάς για Survivor All Star: «Ας το δούμε και σαν παιχνίδι, όχι μόνο σαν ριάλιτι»

Survivor All Star Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει και ποιος παίκτης αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor All Star: Ποια ομάδα κερδίζει την επικοινωνία;