MEDIA

Survivor All Star: Εντάσεις, ουρλιαχτά... επικοινωνία και η οργή του Μαρτίκα

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star: Ένα δυνατό επεισόδιο παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης το βράδυ της Τετάρτης

H Mελίνα Μεταξά είναι τραυματισμένη εδώ και αρκετό καιρό με αποτέλεσμα να απέχει από τα αγωνίσματα του Survivor All Star. Ο γιατρός της έχει απαγορεύσει να αγωνίζεται προσωρινά, μέχρι να υπάρξει βελτίωση στην υγεία της. Ωστόσο, αυτό δυσαρεστεί τους συμπαίκτες της, οι οποίοι τη θέλουν στον στίβο μάχης, μιας και είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες τους.

Η παίκτρια της Μπλε ομάδας θεωρεί πως ο τραυματισμός της μπορεί να την οδηγήσει σε μια πιθανή αποχώρηση, πράγμα που τη φοβίζει ιδιαίτερα.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης δήλωσε: «Για μια ακόμα φορά, ο καθένας έχει τη δική του απόφαση, τη δική του γνωμάτευση. Καλό θα είναι αυτό να σταματήσει, γιατί σε αυτή την ομάδα, να κάποιος διαφωνεί, δύσκολα βρίσκει το δίκιο του. Κυρίως ο Τάκης ισχυρίζεται όπως στο συμβούλιο ότι ξέρει από τραυματισμούς κι ότι η διάσειση από τη μία δεν είναι τίποτα κι από την άλλη είναι πάρα πολύ σοβαρό».

Στη συνέχεια, η παίκτρια απευθύνθηκε στους συμπαίκτες της, λέγοντάς τους πως: «Αν κερδίζαμε τα έπαθλα και δεν χάναμε, θα έτρωγα κανονικά και θα είχα αναρρώσει τώρα, θα γινόμουν καλύτερα πολύ πιο γρήγορα», εκνευρίζοντας έτσι πολλούς από αυτούς, αφού δεν είναι η μόνη που δεν τρώει.

Ο Τάκης Καραγκούνιας μάλιστα, ήταν εκείνος που της απάντησε, λέγοντάς της: «Άρα πρέπει να κερδίζουμε εμείς για να τρως εσύ. Πιστεύεις ότι χάνουμε για να μην τρως;».

H φάπα του Τάκη στη Μαριαλένα

Ο Τάκης Καραγούνιας έκανε μία φιλική χειρονομία στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη αλλά με αρκετή δύναμη κατά τη διάρκεια που μιλούσε στον Γιώργο Λιανό σχετικά με το έπαθλο επικοινωνίας.

Τάκης Καραγκούνιας: «Ψηφίστηκα από μία κλίκα»

Νωρίτερα ο Σπύρος Μαρτίκας που είναι και υποψήφιος προς αποχώρηση μίας και η ομάδα των Κόκκινων χθες έχασαν τον αγώνα ασυλίας ξέσπασε κατά του Κώστα Παπαδόπουλου.

«Χαίρομαι που ο Κώστας βρήκε τον μπαμπά του στην ομάδα, χαίρομαι πολύ που δικαιολόγησε την ψήφο του σε εμένα, ότι ο Στέλιος ξύπνησε μισή ώρα νωρίτερα και τηγάνισε πιτάκια. Και ο Κώστας ένιωσε την πατρική στοργή του Στέλιου στο πρόσωπό του. Πόσο εμετικά κουτοπόνηρος γίνεσαι ρε Κώστα; Πόσο νομίζεις ότι εξασφάλισες τη θέση σου στο παιχνίδι για ακόμα μια εβδομάδα, καταρρακώνοντας την υπόληψή σου και την προσωπικότητά σου τόσο;», δήλωσε ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα του Survivor.

«Χθες ανέφερα πως δύο παίκτες έχουν κάνει δουλειά. Ο Χάντα κι ο Μαρτίκας. Ο Μαρτίκας έχει φέρει έναν πόντο. Κανονικά έπρεπε να ψηφίσω τον Χάντα, αλλά προσφέρει πολλά στην καλύβα. Είναι ο "μπαμπάς" μας στην καλύβα, βοηθάει. Ξύπνησε στις 6.30 το πρωί και μας έφτιαξε πιτάκια», δήλωσε ο Kώστας Παπαδόπουλος.

Λίγο πριν τον αγώνα οι παίκτες κλήθηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις του Γιώργου Λιανού με τον Σπύρο Μαρτίκα να παίρνει τον λόγο και να τοποθετείται σχετικά με την χθεσινή ψηφοφορία.

«Ψηφίστηκα από μία κλίκα έξι και ενός ατόμων η οποία κλίκα διατυμπανίζει ότι δεν δέχεται να συζητήσει τις επιλογές σε καμία ψηφοφορία της. Μία κλίκα η οποία έκανε την Αφροδίτη να κλάψει γιατί την περιφρόνησαν, δημιούργησαν έναν χώρο δικό τους για να μην πλησιάζουν οι ανεπιθύμητοι, μία κλίκα η οποία φοβάται. Με νοιάζει η αδικία, ήταν ψηφοφορία ύπουλης στρατηγικής. Χαίρομαι που ο Κώστας βρήκε τον μπαμπά του στην ομάδα και που δικαιολόγησε ότι δεν ψήφισε τον Στέλιο. Ο Κώστας Πουλήθηκε για να εξασφαλίσει την παραμονή του και να μην ψηφιστεί», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Τα δάκρυα του Χανταμπάκη

Οι παίκτες του Survivor All Star, όταν ενημερώθηκαν τι ακριβώς περιλάμβανε το νέο έπαθλο της επικοινωνίας ξέσπασαν σε κλάματα καθώς κανείς δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνηση του.

Περισσότερο απ’ όλους, όμως, ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν εκείνος που «λύγισε» περισσότερο απ’ όλους: «Περιμένω μηνύματα από την γυναίκα μου και τα παιδιά μου, προσπαθώ να μην σε ακούω καθόλου όσο μας τα λες γιατί συγκινούμαι και εύκολα. Έχω ένα σοβαρό θέμα με την οικογένεια μου», πρόδωσε δειλά ο παρουσιαστής χωρίς να μπορεί να διαχειριστεί το συναίσθημα του.

«Γιώργο, ο σημαντικότερος λόγος που μπήκα εδώ στο Survivor All Star είναι τα παιδιά μου. Ότι κάνω στη ζωή μου είναι για τα παιδιά μου και την γυναίκα μου. Τώρα που έχουν μεγαλώσει και τα δυο παιδιά μου γράφουν καλά. Η κόρη μου είναι πάρα πολύ καλή μαθήτρια, αν και πρώτη δημοτικού. Ο γιος μου είναι λίγο πιο ευαίσθητος και η κόρη μου είναι λίγο πιο πειραχτήρι σαν εμένα. Τουλάχιστον όσο ήμουν εκεί “φύγε, φύγε, φύγε από το σπίτι” μου έλεγε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Χανταμπάκης χωρίς να μπορέσει να συνεχίσει τα λόγια του.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας αποχώρησε, για λίγα δευτερόλεπτα, από τον στίβο μάχης προκειμένου να συνέλθει και να επιστρέψει. «Καλές συγκινήσεις είναι αυτές, καλές συγκινήσεις», υπογράμμισε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός.

Παπαδόπουλος σε Μαρτίκα: «Δεν πουλιέμαι για κανέναν»

Ο Κώστας Παπαδόπουλος «λύγισε» στο άκουσμα του επάθλου επικοινωνίας. Ο ίδιος μίλησε για αυτά μπροστά στις δύο ομάδες και δήλωσε πως αν κάποιο του ζητήσει να γυρίσει πίσω, θα το κάνει αμέσως. «Ανυπομονώ να τους δω, να διαβάσω τα μηνύματά τους, μία λέξη ότι είναι καλά. Αν μου πουν να γυρίσω, τα παρατάω όλα και γυρνάω», είπε.

«Αν μου πει ένα παιδί έστω "μπαμπά έλα πίσω", φεύγω τώρα. Κι ας έχω έρθει να κερδίσω. Αν έστω κι ένα μόνο παιδί μου το πει, τα παρατάω όλα, δεν με νοιάζει», συμπλήρωσε.

Τέλος, τόνισε σε έντονο ύφος πως «δεν πουλιέται για κανέναν», καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι το έπαθλο για να φροντίσει την οικογένειά του.

«Εγώ κάθε βράδυ σκεπάζομαι και ονειρεύομαι τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου. Για αυτά είμαι εδώ, αυτά είναι τα στηρίγματά μου. Κι ας είμαι βδομάδα παρά βδομάδα υποψήφιος, τα αντιμετωπίζω όλα αυτά για αυτούς. Δεν μπαίνω σε καμία κλίκα, δεν πουλιέμαι για κανέναν, είμαι εδώ για ιερό σκοπό, είμαι εδώ για τα παιδιά μου», πρόσθεσε.

Χαμός στο αγώνισμα επικοινωνίας

Το Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης είχε ένα σκληρό αγώνισμα το οποίο είχε έπαθλο την επικοινωνία.

Το αγώνισμα απαιτούσε καλή συνεργασία των μελών της κάθε ομάδας.

Κατά τη διάρκεια που ο Ηλίας Μπόγδανος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν στο στίβο μάχης ο πρώτος εξερράγη επειδή οι συμπαίκτες του έδιναν παράλληλα οδηγίες στην συμπαίκτρια του.

«Δεν το πιστεύω αυτό που κάνατε», ακούγεται να λέει ο παίκτης των Μπλε ενώ αποχώρησε από τον στίβο μάχης.

Ένταση επικράτησε στο ματσάρισμα της Μπλε με της Κόκκινης ομάδας και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια που αγωνιζόταν ο Ηλίας Μπόγδανος με τον Ηλία Γκότση εναντίον του Σπύρου Μαρτίκα και του Νίκου Μπάρτζη.

Ο Νίκος Μπάρτζης έβγαλε άναρθρες κραυγές κατά τη διάρκεια του ματσαρίσματος ενώ μόλις τελείωσε ο αγώνας ο Σπύρος Μαρτίκας του έβαλε τις φωνές.

Τελικά, νικήτρια αναδείχθηκε η Κόκκινη ομάδα με σκορ 10-3.

Στη συνέχεια οι Διάσημοι είχαν την ευκαιρία να δουν μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star: Η απάντηση του Παπαδόπουλου στον Μαρτίκα - «Δεν πουλιέμαι για κανέναν»

Survivor All Star - Μελίνα Μεταξά: Αν κερδίζαμε τα έπαθλα, θα έτρωγα και θα γινόμουν καλύτερα»

Survivor All Star: Αποχώρησε με λυγμούς ο Χανταμπάκης - «Έχω σοβαρό θέμα με την οικογένεια μου»