MEDIA

Survivor All Star - Λιανός για Μάριο και Ελευθερίου: «Η φάση μυρίζει μπαρούτι»

Survivor All Star - Λιανός για Μάριο και Ελευθερίου: «Η φάση μυρίζει μπαρούτι»

Survivor All Star: Αποκαλύψεις «φωτιά» από τον Γιώργο Λιανό - Έρχονται αναταράξεις στον Άγιο Δομίνικο μέτα την άφιξη των νέων παικτών

Για τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του Survivor All Star καθώς για τις προσθήκες των νέων παικτών μίλησε ο Γιώργος Λιανός.

Όπως είπε ο παρουσιαστής του ριάλιτι στο sfera 102.2, οι νέοι παίκτες έχουν ήδη φτάσει στον Άγιο Δομίνικο και στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Κυριακή (19/02), οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν την είσοδό τους στο παιχνίδι.

«Μέχρι τέλη του Φλεβάρη πρέπει να έχουν μπει όλοι οι παίκτες πριν τελειώσει το κάστινγκ... Χαμός θα γίνει, δεν θα έχουμε καρέκλες!», είπε συγκεκριμένα ο Γιώργος Λιανός.

Όσο για τη συνάντηση του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη με την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία αναμένεται να ενταχθεί στους Κόκκινους, ο παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η φάση είναι μπαρούτι».

Δεν μπορώ να μιλήσω καθόλου είπε γελώντας ο Γιώργος Λιανός, χωρίς να αποκαλύπτει κάτι παραπάνω

Survivor All Star: Η πρώτη συνάντηση Μάριου-Ελευθερίας - Πήγε να την φιλήσει αλλά...

Το «Survivor All Star» συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον ενώ το επόμενο διάστημα θα δούμε νέες προσθήκες.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, Ελευθερία Ελευθερίου, Χριστίνα Κεφαλά, Νικόλας Αγόρου, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Τζο Μαριδάκη, θα καταφτάσουν στον Άγιο Δομίνικο και θα φέρουν τα πάνω κάτω ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η είσοδος των νέων θα ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα.

Η άφιξη της Ελευθερίας στους Διάσημους θα προκαλέσει αναστάτωση. Η εκρηκτική Κύπρια είχε σχέση με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, πριν μπει ο τελευταίος στο παιχνίδι, ωστόσο τα πλάνα με την Καρολίνα προφανώς και έχουν φέρει οριστική ρήξη στο ειδύλλιό τους.

Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, λοιπόν, με το που έφτασε με το σκάφος στην παραλία των Κόκκινων η γνωστή τραγουδίστρια ο Μάριος έτρεξε, την πήρε αγκαλιά και πήγε να την φιλήσει στο μάγουλο αλλά εκείνη δεν τον άφησε!