MEDIA

Survivor All Star - «Καρφί» Μουτσινά σε Ελευθερία Ελευθερίου: «Έχεις χάσει το δίκιο σου!»

Survivor All Star - «Καρφί» Μουτσινά σε Ελευθερία Ελευθερίου: «Έχεις χάσει το δίκιο σου!»

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε αρνητικά την «έκρηξη» της Ελευθερίας Ελευθερίου κατά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη στο Survivor All Star.

To πρωτοφανές ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου κατά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη λίγο μετά την είσοδο της στο Survivor All Star, σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο παρουσιαστής στράφηκε κατά της διάσημης τραγουδίστριας για τη συμπεριφορά της προς τον πρώην σύντροφό της, με αφορμή τα όσα έγιναν με την Καρολίνα Καλύβα.

Συγκεκριμένα, είπε: «Η άποψή μου, πετάξτε τη. Δεν γίνεται Ελευθερίτσα μου καλή, να νιώθεις ότι σε έχει εκθέσει αυτός ο άνθρωπος κι ενώ έχεις κρατηθεί και δεν έχεις τοποθετηθεί, να κάνεις ολόκληρο ταξίδι και να πληρώνεσαι για να τοποθετηθείς. Λυπάμαι».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ούτε είναι ντροπή της Κύπρου ο Μάριος. Είναι οριακά μια τυπική συμπεριφορά ενός άντρα. Χαλαρώστε, αυτά γίνονται».

Κατέληξε λέγοντας ότι μπορεί παρόμοια λόγια με αυτά του Μάριου μπορεί να έλεγε και μια γυναίκα: «Οι γυναίκες δεν λέτε ψέματα άμα θέλετε κάποιον "σ'αγαπώ, σε λατρεύω, είσαι ο μόνος"; Κι είναι ο μόνος, απλά στην πρώτη σελίδα. Μην παθαίνουμε τρέλα. Για μένα έχει χάσει το δίκιο της»