MEDIA

Survivor All Star: Οι κλίκες και οι επαναστάτες που δημιουργούν εντάσεις

Survivor All Star: Οι κλίκες και οι επαναστάτες που δημιουργούν εντάσεις

Δύο μήνες σχεδόν μετά την πρώτη επίσημη του Survivor All Star, οι υποομάδες έχουν δημιουργηθεί

Κάθε ριάλιτι που σέβεται τον εαυτό του έχει τις κλίκες του, τους στρατηγούς του και φυσικά πολλές εντάσεις! Έτσι, λοιπόν, και στο «Survivor All Star» όλα τα παραπάνω απασχολούν παίκτες και τηλεθεατές.

Στην ομάδα των Κόκκινων, η πρώτη υποομάδα είναι ο Σπύρος Μαρτίκας (σε ρόλο αρχηγού), ο Στάθης Σχίζας, ο Νίκος Μπάρτζης και η Αφροδίτη Σκαφίδα. Πρόσφατα προστέθηκαν και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με την Ελευθερία Ελευθερίου, καθώς η πρώτη έχει φιλικές σχέσεις λόγω Βρισηίδας Ανδριώτου με τον Μαρτίκα. Ο φαρμακοποιός, γνωστός για τη στρατηγική του, κινεί τα νήματα και καθοδηγεί τους υπόλοιπους ενώ ο Μπάρτζης προσπαθεί να τα βάζει με τους Μπλε ανοίγοντας πυρ και βάζοντας φωτιές. Toαντίπαλο δέος είναι οι Στέλιος Χανταμπάκης, Σάκης Κατσούλης, Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και Γιώργος Κόρομι, με τους πρώτους να κρατούν πιο χαμηλούς τόνους αλλά τον Γιώργο να έχει αρχίσει να στρέφει τα βέλη του προς τους «εχθρούς». Για παράδειγμα, πριν από λίγο καιρό, τον είδαμε να τα βάζει με την Αφροδίτη. «Βάλλομαι από την ομάδα μου. Βασικά ένα άτομο στράφηκε εναντίον μου, η Αφροδίτη Σκαφίδα. Με το που μπήκα στο παιχνίδι, είδα ότι είναι σε μια υποομάδα, τον Στάθη, τον Σπύρο, τον Νίκο και τον Παπαδόπουλο. Παράλληλα, παίρνει πληροφορίες από την Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα, τις οποίες μεταβιβάζει στην υποομάδα της. Αυτό σαν κίνηση δεν μου αρέσει, είναι ένα άτομο που δεν μπορώ να εμπιστευτώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι εντάσεις συνεχίζονται, ενώ η νεοαφιχθείσα Χριστίνα Κεφαλά φρόντισε να ξεκαθαρίσει πρόσφαταγια την πρώτη κλίκα: «Εκείνοι διατάζουν, εκείνοι κάνουν ότι θέλουν. Εγώ δεν είμαι από τα άτομα που έχουν ενταχθεί στο μεγάλο παρεάκι οπότε ήταν αναμενόμενο. Τα άλλα δυο κορίτσια που έχουν ενταχθεί και κάνουν παρέα γι’ αυτό δεν βρέθηκαν». «Αυτό το πράγμα το επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι, μόλις τελείωσα τον λόγο μου, κατευθείαν η Ελευθερία μυγιάστηκε και πήρε θέση για το παρεάκι! Εγώ δεν μίλησα ακριβώς για παρεάκι παρά είπα ότι έχουν έρθει πιο κοντά τις προηγούμενες μέρες Χριστίνα – κωμική θεατρική παράσταση, 1 – 0! Και έρχομαι τώρα να ρωτήσω σε ποιον θα δώσουμε το καλύτερο βραβείο υποκρισίας στο Survivor All Star;», πρόσθεσε.

Τι συμβαίνει στους Μπλε

«Πιστεύω ότι μια κλίκα από την ομάδα μου χάρηκε που έφυγα, ο Ηλίας Γκότσης, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Εύη Σαλταφερίδου, η ΣτέλλαΑνδρεάδου και η Ρία Κολοβού. Ο Ηλίας Γκότσης ξέρει να χειρίζεται καλά τις κάμερες και ξέρει τι να πει. Προφανώς και από το προηγούμενο Survivor κάτι θα έκανε καλά για να βγήκε νικητής. Ο Γκότσης και ο Μπόγδανος κινούν τα νήματα της κλίκας τους και της μπλε ομάδας», είπε ο Κρις Σταμούλης μετά την αποχώρησή του από το «SurvivorAllStar» προδίδοντας την κλίκα που υπάρχει.

Μπόγδανος και Γκότσης έχουν συμμαχήσει, με κάποιους από τους παίκτες να το έχουν καταλάβει. Χαρακτηριστικά, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης τα έβαλε μαζί τους λέγοντας: «Νιώθω ότι Μπόγδανος με τον Γκότση, επειδή ξέρουν ότι είμαι δυνατός παίκτης από το ''Ελλάδα-Τουρκία'', δεν θέλουν να κερδίζω και να τα πηγαίνω καλά, ενώ προς το πρόσωπο μου δείχνουν το αντίθετο… Προσποιούνται ότι στεναχωριούνται όταν χάνω. Έχουν τακτική. Λένε ''ότι αυτός είναι καινούργιος δεν μας έχει φέρει πάρα πολλές νίκες, άρα ας τον ψηφίσουμε''... θα κάνουν του κεφαλιού τους».

Διαβάστε επίσης:

Survivor All Star: Ατύχημα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο - Τι συνέβη

Survivor All Star - Χριστίνα Κεφαλά: «Aν δεν ταχθείς στην κλίκα, είσαι το πρώτο δόλωμα»