MEDIA

Survivor All Star: Η παραγωγή «αδειάζει» την Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor All Star: Η παραγωγή «αδειάζει» την Ελευθερία Ελευθερίου
GLOMEX

Η Ελευθερία Ελευθερίου κατάφερε να κάνει έξαλλους μέχρι και ανθρώπους της παραγωγής του Survivor All Star

Survivor All Star χωρίς ριάλιτι δεν είναι Survivor. Η Ελευθερία Ελευθερίου έφερε τα πάνω κάτω από την ημέρα που μπήκε στο παιχνίδι. Στην αρχή τα έβαλε με τον Μάριο Πρίαμο, μετά ακολούθησε ο Νίκος Μπάρτζης, κατάφερε να κάνει τον Στάθη Σχίζα να παραιτηθεί και χθες το βράδυ έφτασε να κρυφακούει την προσωπική συνέντευξη του Σπύρου Μαρτίκα. Δεν τα λες και λίγα...

Αυτή τη φορά λοιπόν δεν νευρίασε μόνο τους συμπαίκτες της αλλά κατάφερε να κάνει έξαλλους μέχρι και ανθρώπους της παραγωγής.

Πιο συγκεκριμένα η Ελευθερία Ελευθερίου είχε κρυφτεί πίσω από θάμνους και παρακολουθούσε κρυφά τις προσωπικές δηλώσεις του συμπαίκτη της στις κάμερες. Ωστόσο δεν κατάφερε να κρυφτεί τόσο καλά και έγινε αντιληπτή.

Ο Σπύρος Μαρτίκας αναρωτιόταν στις δηλώσεις του: «Γιατί τρελάθηκες Ελευθερία μου; Γιατί μετά το συμβούλιο άρχισες να με βρίζεις τόσο χυδαία που δεν το πίστευε κανένας μας; Συζητήθηκε πάρα πολύ άσχημα από την ομάδα μας. Να με βρίζεις χυδαία, γιατί; Γιατί δεν μπορείς να αναλάβεις τις ευθύνες σου; Γιατί δεν μπορείς να αντέξεις το κακό που έκανες στην ομάδα μας και εξαιτίας σου έφυγε ένα φαβορί που λέγεται Στάθης; Τι δεν αντέχεις από όλα αυτά; Το ξεμπρόστιασμα σου;».

Τότε η Ελευθερίου έγινε αντιληπτή μόλις δυο μέτρα δίπλα από την παραγωγή του Survivor. «Τι είναι αυτά τώρα; Τι έκανες, Ελευθερία, εκεί; Κάθεσαι εκεί και ακούς όλα τα κιου;» ακούστηκε να λέει ο άνθρωπος της παραγωγής και κάπως έτσι πρώτη φορά βλέπουμε την παραγωγή να επεμβαίνει τόσο έντονα στους παίκτες μπροστά στις κάμερες.

Ο διάλογος που ακολούθησε:

Ελευθερίου: Τι κάνω; Ξέρεις πόση ώρα κάθομαι εκεί; Εκεί κοιμάμαι. Τον Μαρτίκα άκουσα τώρα! Δεν μπορεί ο Μαρτίκας να το κάνει αυτό το πράγμα!

Μαρτίκας: Κατάλαβες τώρα τι γίνεται; Κατάλαβες τι γίνεται, Άσπα;

Παραγωγή: Πόση ώρα είσαι εκεί;

Ελευθερίου.: Από το πρωί.

Μαρτίκας: Όλα τα κιου έχει δει!

Παραγωγή: Έχεις ακούσει όλα τα κιου;

Ελευθερίου: Δεν έχω ακούσει όλα τα κιου, όχι, τον Μαρτίκα άκουσα.

Μαρτίκας: Όλα τα κιου έχει δει!

Ελευθερίου: Τον Μαρτίκα άκουσα.

Παραγωγή: Πάμε, Ελευθερία, σε παρακαλώ!

Μαρτίκας: Κατάλαβες τι κάνει, Άσπα;

Παραγωγή: Όσα λέει στα κιου του είναι δικός του λογαριασμός.

Ελευθερίου: Άσπα μου, ξέρεις πόση ώρα λείπω;

Παραγωγή: Είναι ανεπίτρεπτο αυτό και δεν έχω και ιδέα ότι βρίσκεσαι εκεί!

Ελευθερίου: Άσπα μου, ξέρεις πόση ώρα λείπω; Από το πρωί λείπω.

Παραγωγή: Και γιατί πρέπει να ξέρω που είσαι; Δεν ξέρεις ότι κάνω κιου εκεί;