MEDIA

Τηλεθέαση: Με υψηλά ποσοστά ξεκίνησε το «IQ 160» – Τι έκανε Survivor και Γη της Ελιάς

Τηλεθέαση: Με υψηλά ποσοστά ξεκίνησε το «IQ 160» – Τι έκανε Survivor και Γη της Ελιάς
IQ 160

Τηλεθέαση: Το βράδυ της Κυριακής 26 Μαρτίου η νέα σειρά «IQ 160» μπήκε με το δεξί στην τηλεοπτική αρένα

Το βράδυ της Κυριακής, στις 21.00, η νέα σειρά του STAR «IQ 160» έκανε την πρώτη της επίσημη και το κοινό αγκάλιασε πολύ την εν λόγω προσπάθεια. Το κανάλι της Κηφισιάς επένδυσε στη μυθοπλασία, σε παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη, και η Σμαράγδα Καρύδη με τον Νίκο Κουρή κράτησαν τους βασικούς ρόλους και αποθεώθηκαν από τους χρήστες του Twitter.

Οι τηλεθεατές χάρισαν στο «IQ 160» 16,6% στο σύνολο και 21% στο δυναμικό κοινό, ποσοστά πολύ υψηλά αν αναλογιστεί κάποιος τον σκληρό ανταγωνισμό. Το «Survivor All Star» κράτησε την πρώτη θέση καθώς άγγιξε το 25,7% στο σύνολο και το 24,6% στους τηλεθεατές 18-54. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο, καθώς οι αλλαγές κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Η νέα σύνθεση στις ομάδες, οι εντάσεις και τα spoilers που βάζουν φωτιά στο διαδίκτυο, φαίνεται ότι προκαλούν το ενδιαφέρον του κοινού που συντονίζεται με τη συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου για να παρακολουθήσει τις εξελίξεις.

Την ίδια ώρα, «Η Γη της Ελιάς» του MEGA έκανε 22,8% στο σύνολο και 14% στο δυναμικό κοινό. Το «Μαύρο Ρόδο», που πήρε το lead in, κράτησε το 16,8% του συνόλου και το 10,1% του δυναμικού κοινού.

Στη ζώνη των 20.00, την Κυριακή, ο ALPHA πρόβαλλε την κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που έκανε 5,1% και 6,6% σε σύνολο και δυναμικό κοινό. To τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος; » του ΑΝΤ1 έκανε 19,9% στο σύνολο και 18,6% στο δυναμικό κοινό.

Στη late night ζώνη, το «After Dark» του OPEN με τον Θέμη Γεωργαντά περιορίστηκε στο 3% στο σύνολο και στο 1,7% στο δυναμικό κοινό. Η «Αυτοψία στην Πολιτική» με τον Αντώνη Σρόιτερ του ALPHA έκανε, αντίστοιχα, 6,8% και 7,8%.