MEDIA

Σασμός Spoiler 5/04: Αστέρης και Αργυρώ συναντούν στο λάθος μέρος τον Μαθιό

Σασμός Spoiler 5/04: Αστέρης και Αργυρώ συναντούν στο λάθος μέρος τον Μαθιό

Οι εξελίξεις στον «Σασμό», στο σημερινό επεισόδιο, θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών

Λίγες ημέρες απέμειναν για να αποχαιρετίσει ο «Σασμός» το τηλεοπτικό κοινό για το Πάσχα. Η σειρά του ALPHA επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και καταιγιστικά επεισόδια, ένα από τα οποία θα δούμε απόψε στις 21.00.

Ο Μανόλης αποφασίζει να αντιμετωπίσει στα ίσια τον Φαρμάκη, εκείνος όμως διατηρεί έναν άσσο στο μανίκι του. Η Θοδώρα ζητά από τον Λευτέρη να της αποκαλύψει όλη την αλήθεια, όσα μαθαίνει όμως τη συγκλονίζουν. Η Βασιλική ανησυχεί και αναζητά τον Μαθιό, ενώ εκείνος μαζί με τη μητέρα του πηγαίνουν στο σπιτάκι στο βουνό για να βρουν το όπλο του φόνου του Στεφανή. Κάποιος, όμως, βρίσκεται ήδη εκεί και θα έχουν μία συνάντηση που θα απειλήσει να ανατινάξει τα πάντα στον αέρα: Αργυρώ και Αστέρης είναι εκεί!

Στο αυριανό επεισόδιο, όσο ο Αστέρης πιέζει τον Μαθιό να του αποκαλύψει τι τον απασχολεί, ο Γιώργης έρχεται ξανά για να ταράξει τη ζωή της Νάντιας και ο Τόλης πλησιάζει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Ο Βαγγέλης δέχεται ένα δώρο μεγάλης αξίας και κάνει μια προσπάθεια να προσεγγίσει τη Ντίνα. Κι ενώ τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα για την Μαρίνα και την Αργυρώ, ο Λευτέρης βρίσκεται σε δύσκολη θέση με τη Θοδώρα. Την ίδια στιγμή που η Καλλιόπη βασανίζεται στον ύπνο τις από σκοτεινές μνήμες, για τον Μανόλη ο εφιάλτης ξαναζωντανεύει.

Στα τέλη της εβδομάδας, η ανάμνηση της Καλλιόπης ρίχνει βαρύ σκοτάδι στη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς, που προσπαθούν να κλείσουν με αισιοδοξία τα άσχημα κεφάλαια του παρελθόντος. Μοναδική αχτίδα χαράς ο Αντώνης, που ανοίγει επιτέλους τα μάτια του στην αγκαλιά της Μαρίνας. Ο Σταύρος ανησυχεί για τον Βαγγέλη που μπλέκεται ολοένα και πιο βαθιά στα γρανάζια του Φαρμάκη. Στο μεταξύ ο Οδυσσέας παρακολουθεί τον Λευτέρη με την Έλενα και μαθαίνει όλα όσα αφορούν το παρελθόν του Λευτέρη και την αποστολή του.