MEDIA

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Η μία αποχώρηση διαδέχεται την άλλη

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Η μία αποχώρηση διαδέχεται την άλλη

Η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μπορεί να έχει πάρει το πράσινο φως αλλά οι αλλαγές θα είναι πολλές

Είναι από τις μακροβιότερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ ήδη έχει γίνει γνωστό ότι θα συνεχιστεί και του χρόνου. Η κωμωδία του ALPHA, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», που μετρά ήδη δέκα χρόνια, έχει πάρει το πράσινο φως ωστόσο θα δούμε πολλές αλλαγές.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η Ελένη Κοκκίδου δεν θα βρεθεί στον νέο κύκλο καθώς

θέλει να ανοίξει νέους επαγγελματικούς κύκλους. Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η Μαρία Χάνου επιβεβαίωσαν τις σχετικές φήμες που είχαν κυκλοφορήσει μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day».

«Μετά από 6 χρόνια που είμαστε μαζί με τη Μαρία πήραμε την απόφαση να κλείσουμε αυτόν τον κύκλο γιατί κάποια στιγμή όλα τελειώνουν και πρέπει να προχωρήσεις και να δεις τι θα κάνεις παρακάτω. Είναι τρομερά δύσκολο γιατί έχεις χτίσει μια οικογένεια… Η Μουρμούρα είναι μια πολύ ιδιαίτερη συνθήκη για την ελληνική τηλεόραση ως σειρά, ένα εργασιακό περιβάλλον υπέροχο, οι άνθρωποι που το απαρτίζουν, είσαι με έναν άνθρωπο που τον θεωρείς αδερφό σου, αδερφή σου και αναπνέετε μαζί τον ίδιο αέρα για πάρα πολλά χρόνια και ξαφνικά πρέπει όλο αυτό να ολοκληρωθεί… Γίνεται για δημιουργικούς λόγους γιατί κάποια στιγμή φτάνεις σε ένα τέλμα και πρέπει να κλείσει όμορφα ένας κύκλος», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος.

Η Μαρία Χάνου, η οποία αποχωρεί και εκείνη από τη σειρά, δήλωσε με τη σειρά της: «Αισθάνομαι ότι ολοκληρώθηκε ο κύκλος μας στη σειρά, με την έννοια ότι ήμασταν ζευγάρι, παντρευτήκαμε, κάναμε ένα παιδάκι, οπότε έχει ολοκληρωθεί η σχέση με πολύ ησυχία και ευχαρίστηση αποχωρώ κι εγώ, γιατί δεν αφήσαμε κάτι στη μέση, οπότε υπάρχει συγκίνηση..».

Ο Σπύρος συμπλήρωσε σε αυτό: «Η δουλειά μας είναι τέτοια που αναγκαστικά έχει αυτό το ρίσκο πάντα... Δεν ξέρεις ακριβώς τι θα ανοίξει μετά, αλλά παίρνεις αυτό το ρίσκο σε κάθε περίπτωση... είναι τέτοια η δουλειά μας, κάτι τελειώνει, κάτι αρχίζει...»

Σχετικές ειδήσεις

Ελένη Κοκκίδου: Αποφάσισε να αποχωρήσει από το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» μετά από 10 χρόνια

Κλέλια Ρένεση: Η ηθοποιός από τη «Μουρμούρα» παρουσιάζει το νέο της τραγούδι

Άννη Θεοχάρη: Αγνώριστη η Μένη από τη σειρά Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα – Το μήνυμα όλο νόημα