MEDIA

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Είμαι η φωνή του Ντόναλντ Ντακ - Είχα πρόταση να πάω στη Disney της Αμερικής»

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Είμαι η φωνή του Ντόναλντ Ντακ - Είχα πρόταση να πάω στη Disney της Αμερικής»
GLOMEX

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος αποκάλυψε ότι εκείνος είναι πίσω από τη φωνή του Ντόναλντ Ντακ - Μίλησε για την κόρη του, τον πατέρα του αλλά και την αγαπημένη του σύντροφο

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο MEGA έδωσε ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος μίλησε για τις επαγγελματικές του επιλογές, την οικογένειά του αλλά και τον θάνατο του πατέρα του, Κώστα Καζάκου.

«Είμαι η φωνή του Ντόναλντ Ντακ εδώ στην Ελλάδα. Μου είχαν προτείνει να πάω στην Αμερική, στη Disney, και αρνήθηκα γιατί έπαιζα Σαίξπηρ στην Ελλάδα.», αποκάλυψε αρχικά ο ηθοποιός κάνοντας τη φωνή του αγαπημένου καρτούν.

«Ακόμα ακούω σχόλια “ο γιος του Καζάκου και της Καρέζη”. Οι γονείς μου αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο. Δεν είμαι αυστηρός πατέρας, αλλά το προσπαθώ. Δεν έχω πρόβλημα να γνωρίσω το αγόρι της κόρης μου. Όσο και να μεγαλώσει θα είναι κοριτσάκι μου», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Καζάκος για την οικογένειά του και τις σχέσεις με την κόρη του.

Για την απώλεια του πατέρα του, Κώστα Καζάκου, ο Κωνσταντίνος Καζάκος δήλωσε: «Είναι δύσκολο όταν χάνεις κάποιον που αγαπάς τόσο πολύ. Χάνεις ένα μικρό κομμάτι σου, ελπίζεις να το ξαναβρείς, να το κρατήσεις ζωντανό. Είναι κάτι που πονάει, το αντέχεις και συνεχίζεις».

Στο τέλος ο ηθοποιός ανέφερε για τη σύντροφό του και τα σχόλια που έχει λάβει: «Δεν με ενδιαφέρει που σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας που έχω με την σύντροφό μου. Ο καθένας έχει γίνει δικαστής. Με τη σύντροφο μου γνωριστήκαμε στη δουλειά, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική. Κάποιοι ήταν καταπληκτικοί και άλλοι ήταν “κούτσουρα”».