MEDIA

Η Γη της Ελιάς: Νέα ηχηρή αποχώρηση από το καστ - Η ανάρτηση στα social media

Η Γη της Ελιάς: Νέα ηχηρή αποχώρηση από το καστ  - Η ανάρτηση στα social media

Η Γη της Ελιάς: Αρκετοί ηθοποιοί δεν θα βρεθούν στον τρίτο κύκλο

Η σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς», έχει ήδη πάρει το πράσινο φως για την επόμενη χρονιά. Ωστόσο, οι αλλαγές θα είναι πολλές αφού αρκετοί από τους ήρωες θα αποχωρήσουν.

Τις τελευταίες ώρες, μέσα από τα social media, γνωστοποιήθηκε ότι δύο από τους αγαπημένους ηθοποιούς αποχαιρετούν το σίριαλ. Συγκεκριμένα, η Χρύσα Παπά, η οποία ερμηνεύει την Εύα, ανέβασε μία φωτογραφία με τη Δώρα Χρυσικού γράφοντας: «Με την Δώρα στα τελευταία μου γυρίσματα για τη Γη της Ελιάς».

Λίγα 24ωρα νωρίτερα, μάλιστα, η ηθοποιός είχε αποχαιρετήσει διαδικτυακά τον τηλεοπτικό της αδελφό Νίκο Μέλλο σημειώνοντας: «Ο Νίκος μου…είναι από αυτές τις φορές στη ζωή που γνωρίζεις έναν άνθρωπο και νιώθεις ότι γνωρίζεστε από πάντα…που νιώθεις αυτή την οικειότητα χρόνων και που τον αγαπάς από την πρώτη γνωριμία…Που έρχεται δεύτερο το ότι είμαστε συνάδελφοι…Ο τηλεοπτικός μου αδελφός, που θα μπορούσε να είναι και ο πραγματικός μου αδελφός…και τώρα που τέλειωσαν τα γυρίσματα μας, κλείνει αυτός ο κύκλος για να ανοίξουν άλλοι…».

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης, ο τηλεοπτικός Λεωνίδας του σίριαλ, είχε παραδεχτεί ότι δεν θα συνεχίσει όντας καλεσμένος στο «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. «Φέτος ολοκληρώνεται η συνεργασία μου στη Γη της ελιάς, το έχουμε συζητήσει ήδη με τον Ανδρέα Γεωργίου και το έχουμε συμφωνήσει. Φεύγω και για προσωπικούς μου λόγους, γιατί πρέπει να βρίσκομαι στην Αθήνα και η ωραιότερη λύση ήταν αυτή», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ανδρέας Γεωργίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη «Open Weekend», πριν από κάποιες εβδομάδες, και αποκάλυψε το μέλλον της Μυρτάλης στην «Γη της Ελιάς». Συγκεκριμένα, είπε ότι η Αφροδίτη Λιάντου δεν θα βρίσκεται στο νέο κύκλο και οι φανατικοί σίγουρα ανυπομονούν να δουν ποιο θα είναι το τέλος της. Η Μυρτάλη είναι μία ηρωίδα που έχει απασχολήσει πολύ, καθώς φέτος την είδαμε να μεταμορφώνεται σε ένα αυταρχικό πλάσμα που καταστρώνει σχέδια και μισεί την οικογένειά της. Κάποια spoilers την θέλουν να σκοτώνεται, στο τέλος της φετινής σεζόν, όμως ο Ανδρέας και η Βάνα Δημητρίου σίγουρα έχουν σκεφτεί κάτι ανατρεπτικό για το φινάλε.

Εκτός «Γης της Ελιάς» θα βρεθεί και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης. Το έτερον ήμισυ της Μυρτάλης, ο Αλέξης, δεν θα είναι στο νέο κύκλο. Δίνοντας συνέντευξη στο περιοδικό MyTv, είπε: «Δεν θα είμαι στην τρίτη σεζόν. Θα φύγω κάποια στιγμή σε αυτή που διανύουμε. Πλέον, ο Αλέξης είναι σε ένα σημείο που έχει κάνει τέρατα και αργά ή γρήγορα πρέπει να αποκαλυφθούν».

Σχετικές ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Χρύσα Παπά αποχωρεί από τη σειρά