MEDIA

Survivor All Star: «Καλό Πάσχα» για τους Κόκκινους – Χαμός στους Μπλε με τον Μπάρτζη

Survivor All Star
facebook.com/SurvivorGreece

Survivor All Star: Στο επίκεντρο ο Νίκος Μπάρτζης λόγω της συμπεριφοράς του. Τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση έμαθαν το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα οι τηλεθεατές του Ριάλιτι επιβίωσης.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με τις πρώτες αντιδράσεις μετά την αποβολή της Αφροδίτης από το Survivor All Star.

Η Στέλλα Ανδρεάδου έκανε λόγο για «οργανωμένη κλεψιά» ενώ πρόσθεσε ότι «είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε τους κανόνες»

Ο Μάριος Πρίαμος περιέγραφε πόσο δύσκολο είναι το πρότζεκτ του Survivor All Star λέγοντας ότι «άνθρωποι και κανόνες πρέπει να συμβαδίζουν σε αυτό το πρότζεκτ. Αν ένα από τα δύο δεν μπορεί δεν είναι εδώ». Ο Κύπριος παίκτης μεταξύ άλλων ανέφερε «Προς τιμήν του πρότζεκτ που αποβλήθηκαν οι παραβάτες».

Η ανακοίνωση του Λιανού που ενθουσίασε τους παίκτες

Λίγο πριν ξεκινήσει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα ο Γιώργος Λιανός έκανε μια ξεχωριστή ανακοίνωση στους παίκτες, οι οποίοι μόλις την άκουσαν ενθουσιάστηκαν.

Αν και αυτή την εβδομάδα θα γινόντουσαν τρεις αγώνες ασυλίας, τελικά θα πραγματοποιηθεί ένας έκτακτος αγώνας Ελλάδας - Τουρκίας.

«Είχαμε πει ότι αυτή την εβδομάδα θα παίξουμε τρεις αγώνες ασυλίας. Επειδή έχει προκύψει κάτι πολύ ωραίο, θα πραγματοποιηθεί έκτακτος αγώνας Ελλάδας-Τουρκίας μεικτός. Θα παίξουμε άλλους δύο αγώνες ασυλίας. Σήμερα είναι ο πρώτος. Μένει άλλος ένας με όλους τους ενδιαφερόμενους για την παραμονή τους στο παιχνίδι... Θα είναι η πιο στενάχωρη αποχώρηση από την αρχή του Survivor All Star πριν το πάρτι της ένωσης», είπε στους παίκτες ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

Νίκη και... Πάσχα για τους Κόκκινους

Διάσημοι και Μαχητές μοιράστηκαν τις νίκες στα αγωνίσματα ασυλίας την προηγούμενη εβδομάδα. Το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα οι Κόκκινοι, έκαναν το 2-1 στις ασυλίες.

Μαζί με την ασυλία κέρδισαν και ένα πλούσιο πασχαλινό τραπέζι!

Tραυματισμός για τον Σάκη Κατσούλη

Πάγωσαν στο Survivor All Star οι παίκτες την ώρα που αγωνιζόταν ο Σπύρος Μαρτίκας με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Οι δύο παίκτες ήταν πολύ κοντά στο να νικήσουν με έναν στόχο μόνο να απομένει στον καθέναν.

Οι πάγκοι είχαν πάρει φωτιά με τους παίκτες να φωνάζουν για τους στόχους. Ωστόσο πάνω στην ένταση της κάθε ομάδας συνέβη και ένα ατύχημα.

Ο Σάκης Κατσούλης την ώρα που φώναζε σκόνταψε με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να μην μπορεί να σηκωθεί με τίποτα. Οι παίκτες έτρεξαν γρήγορα σε εκείνον με τη Μαριαλένα να λέει ότι έχει χτυπήσει στα πλευρά.

Άμεσα έφτασαν οι γιατροί και του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες.

Εκρηκτικό συμβούλιο

Οι Μαχητές οδηγήθηκαν στο συμβούλιο και η «μπλε» κάλπη ανέδειξε ένα πολύ ηχηρό όνομα στη θέση του υποψηφίου.

Η παίκτες της Μπλε ομάδας ψήφισαν τον Νίκο Μπάρτζη, για τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο ίδιος δέχθηκε δριμεία κριτική για την συμπεριφορά του στο παιχνίδι για πράγματα που έχει πει κι έχουν ενοχλήσει τους συμπαίκτες του.

Ο πέμπτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το βράδυ της Τρίτης του Πάσχα, οι Διάσημοι κάνουν το 3-1 στις ασυλίες και οδηγούν τους Μαχητές στο τελευταίο συμβούλιο για αυτή την εβδομάδα.

Στον τάκο από τους Μαχητές βρίσκονται ήδη ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νίκος Μπάρτζης.

Τρίτος λοιπόν υποψήφιος από τους Μπλε και πέμπτος συνολικά ψηφίζεται ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Αυτό σημαίνει ότι οι 5 υποψήφιοι για αποχώρηση είναι: ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Πάνος Κωνσταντινίδης, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.